Annonce
Viborg

Ny salgschef i Viborg FF

Michael Tuxen Boll er ny salgschef i Viborg FF. Foto: VFF.
Annonce

Viborg: Viborg FF har netop ansat Michael Tuxen Boll som salgschef. Den hjemvendte viborgenser får dermed det overordnede ansvar for salget til og samarbejdet med 300 erhvervsvirksomheder.

Michael Tuxen Boll er viborgenser og har tidligere været ansat hos Peter Larsen Kaffe, men har i de seneste år boet i Norge, hvor han kommer fra et job som direktør hos Ull/Kisa Håndbold, og har tidligere blandt andet været ansat hos sportsbrandet Asics og hos Vålerenga Fotball.

Den nye VFF-salgschef har en Master i Sport Management ved Johan Cruyff Institute, og nu ser han frem til at bruge sine erfaringer for fodboldklubben i hjembyen:

- Der er noget indre, der driver det for mig i forhold til dette job. Jeg har en stor kærlighed til byen og sporten, og jeg vil gerne være med til at bidrage til at udvikle et meget stærkt fundament, som allerede er blevet bygget i klubben, siger den nye salgschef i en pressemeddelelse.

Han føjer til:

- Jeg bliver motiveret af relationen mellem de mennesker, der er i og omkring sportsklubber, og jeg brænder for, at vi skaber værdi for hinanden – både værdi for vores partnere og for klubben. Jeg ser et stort potentiale i VFF både sportsligt og kommercielt, og den forretningsmæssige del ser jeg frem til at være med til at tage vare på.

Direktør i Viborg FF Morten Jensen siger om ansættelsen af Michael Tuxen Boll:

- Vi forsøger hele tiden at løfte vores organisation, så vi står stærkest muligt, og tilgangen af Michael er et led i en styrkelse af vores kommercielle forretning. Vi mærker utrolig stor opbakning i vores lokalområde, og vi har en tro på, at det kan udvikle sig til et endnu højere niveau.

- Samtidig giver det os ekstra ressourcer til at kunne være mere for viborgenserne, og det er en prioriteret målsætning for os at kunne skabe tiltag, der skaber et endnu større sammenhold omkring Viborg FF, siger Morten Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Professor opfordrer til at droppe daglige coronatal

Sport For abonnenter

Viborg FF skiftede stil med succes - bolden skulle oftere direkte op til "holdets Hulk"

Annonce