Annonce
Erhverv

Ny skønhedssalon i Viborg: Tilbyder tatovering, tandblegning, spraytan og fiskespa

Mr. & Mrs. Beautystyle under parret Ditte Lindstrøm og Thor Lykke Christiansen åbnede lørdag i Viborg med en bred vifte af behandlingstilbud. Foto: Morten Pedersen
Viften af behandlingstilbud er stor hos Mr. & Mrs. Beautystyle, der lørdag åbnede i Viborgs gågade.

Viborg: Lokalerne i Vestergade 10 c - i gyden mellem gågaden og Preislers Plads - passede perfekt til formålet.

Her har der tidligere været frisør og enkeltmandsbehandlere, og derfor er der flere mindre rum - som i den seneste tid har stået tomme.

Men nu fyldes rummene ud af én virksomhed, Mr. & Mrs. Beautystyle, der tilbyder en bred vifte af behandlingstilbud, der strækker sig fra tatoveringer, tandblegning og spraytan over pressoterapi og caboxyterapi til fiskespa.

Annonce

Det er den tidligere smed Thor Lykke Christiansen, der sammen med sin kæreste Ditte Lindstrøm står bag den nye salon i Viborg. Thor Lykke Christiansen fortæller, at han trængte til at prøve noget andet i sit arbejdsliv, og sammen vil han og kæresten gerne byde indenfor til et sted, der appellerer til så mange som muligt - eksempelvis dem, der gerne vil have en tatovering, men har nogle skrupler ved at besøge en tatovør.

- Vi vil gerne tilbyde tatoveringer til alle. Der er mange tanker og fordomme omkring tatoveringer, og der prøver vi at vise, at det kan være helt nede på jorden, siger Thor Lykke Christiansen om den del af forretningen.

To tatovører er ansat til at udsmykke kroppen med blæk i hver sit rum. Foto: Morten Pedersen

To uddannede tatovører vil stå for den del af salonens tilbud.

- Og de får hver sit rum med alt udstyret derinde, så man kun skal forholde sig til sig selv og den, der laver tatoveringen, fortæller indehaveren.

Nanoteknologi

Resten af behandlingspaletten vil Ditte Lindstrøm hovedsageligt stå for, hvor tandblegningen er noget af det, som parret bag skønhedssalonen forventer sig meget af.

Ditte Lindstrøm viser her, hvordan den ene af to pladser med tandblegning fungerer. I salonen er der to stole, så man kan komme ind som par til en behandling. Foto: Morten Pedersen

- Jeg ved godt, at der har været meget snak om, at tandlægerne var de eneste, der skulle have lov til at blege tænder. Men de har nok følt, at deres arbejde blev taget fra dem. Vi kan ikke tilbyde det samme som tandlægerne, men vi har kosmetisk tandblegning, som har vist sig mega effektiv, fortæller Thor Lykke Christiansen og fortsætter:

- Vores tandblegning er en nanoteknologi, der er udviklet i Tyskland, og vi har kørt lidt test op til åbningen, hvor de personer, vi testede på, rykkede helt vildt. Jeg er faktisk selv helt overrasket over, hvor meget det var. På en farveskala gik en af vores testpersoner fra 22 til 8 på 30 minutters behandling. Der var altså resultat med det samme.

Annonce

Viborg frem for Herning

Thor Lykke Christiansen er oprindelig fra Herning, og da parret er bosiddende i Karup, har det både kigget på Herning og Viborg for at finde mulige steder at åbne salonen.

En ting var afgørende i forhold til, at det blev Viborg.

- I Herning er der 11 tatovører i midtbyen. I Viborg er der tre. Så vi tror, at der er langt bedre mulighed for at komme ind på markedet i Viborg med det, vi gerne vil tilbyde, siger Thor Lykke Christiansen.

Caboxyterapi - her med udsendte journalist i stolen - kan afhjælpe akne, bumser og rynker, lyder det fra indehaverne. Foto: Morten Pedersen

Han tror også, at der er et marked for de sidste tilbud på behandlingskortet: manual spraytan, pressoterapi, caboxyterapi og fiskespa.

- Mig bekendt er der ikke fiskespa andre steder i Viborg. Og pressoterapi er ved at vokse sig stort i Danmark, hvor jeg håber, at vi blandt andet kan få nogle sportsfolk ind. Carboxy-terapi kan hjælpe på huden i ansigtet - akne, bumser og rynker.

- Og spraytannen er manuel, så gæsterne selv kan vælge, hvor meget farve de vil have forskellige steder på kroppen, slutter Thor Lykke Christiansen.


Vi vil gerne tilbyde tatoveringer til alle. Der er mange tanker og fordomme omkring tatoveringer, og der prøver vi at vise, at det kan være helt nede på jorden,

Thor Lykke Christiansen, indehaver af Mr. & Mrs. Beautystyle


Ditte Lindstrøm kommer til at have sin daglige gang i Mr. & Mrs. Beautystyle. Foto: Morten Pedersen
Fiskespa er blandt mulighederne hos Mr. & Mrs. Beautystyle. Foto: Morten Pedersen
Spraytan foregår manuelt, så man selv kan vælge, hvor meget farve der skal på kroppen. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Viborg FF For abonnenter

Overblik - så længe er Viborg FF's oprykningshelte på kontrakt med klubben

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce