Annonce
Viborg

Ny skole i Overlund forsinkes et år

Lysningen i Overlund bliver forsinket ét år.
Blandt andet forsinkelse på store betonelementer betyder, at den nye skole i Overlund, Lysningen, forsinkes med et helt år. Åbningen er nu sat til august 2024.

Overlund: Lysningen, den nye skole i Overlund, har mødt sit Waterloo - i hvert fald hvad angår den ellers nøje planlagte tidsplan.

Elever og lærere vil først indtage det nye samlingssted i bydelen i sommeren 2024 - et år senere end oprindelig planlagt.

- Det er rigtig ærgerligt, men byggebranchen er presset, og det har nu vist sig, at vi ikke kan få leveret de betonelementer, vi skal bruge, tidsnok, siger Søren Aakjær, direktør i Viborg Kommunes børn- og ungeforvaltning.

Tidsplanen er en vigtig brik i hele udbuddet af byggeriet, og for at undgå "bøvl" senere har kommunen besluttet at annullere det igangværende udbud.

Søren Aakjær oplyser, at kommunen stadig arbejder inden for den budgetramme på godt 200 millioner kroner, som byrådet har stillet til rådighed, men han erkender, at presset på byggebranchen kan betyde, at prisen på både arbejdskraft og råvarer kan stige mere end forventet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce