Annonce
Bjerringbro

Ny specialbutik lancerer Bjerringbros helt egen rom

Mads Lisius, indehaver af Mad & Vintorvet viser den særlige rom frem. Pressefoto
Med en ny Bjerringbro-rom forfører Mad & Vintorvet ganen og bakker samtidig op om byens udvikling
Annonce

Bjerringbro: Der er vel ikke noget så velgørende, som at hælde et glas gyldne dråber op til sig selv og samtidig vide, at man nu skal til at gøre noget for fællesskabet.

Det er i hvert fald tanken bag den nye Bjerringbro-rom, som Mad & Vintorvet sætter på hylderne, når der er ”Dynamit Fredag” den 4. september. En del af overskuddet går nemlig til Bjerringbro Byforums arbejde med at udvikle Bjerringbro.

- Vi har tænkt meget over, hvordan vi kan være med til at bakke op om Bjerringbro. Da Byforum gør rigtigt meget for byen og det lokale liv, så det var nærliggende at indgå et samarbejde med dem, siger Mads Lisius Hansen, der sammen med sin hustru Gitte Serup Terkelsen ejer Mad & Vintorvet.

En del af salget går derfor til aktiviteter i Bjerringbro.

Annonce

Det gode liv

Byens nye specialbutik specialiserer sig i lækre velsmagende varer til det gode liv – et godt liv som hele byen gerne skal opleve.

- Aktiviteter og udvikling er med til at skabe rammen om et godt liv i Bjerringbro. Og hvorfor skal man dog køre til de store byer, når man kan blive lige her i byen, hvor der sker så mange ting, siger Mads Lisius Hansen.

Specialbutikkens vinspecialist, Kim Andersen, fortæller, at rommen er en dominikansk rom og en såkaldt blend, hvilket vil sige, at den er sammensat af forskellige typer af rom. Det betyder også, at den er lavet specielt til butikken og altså ikke kan købes andre steder.

- Vi har valgt, hvad der passer godt til vores smagsløg, og så håber vi selvfølgelig, at det også passer godt til Bjerringbros smagsløg, siger Kim Andersen.

Annonce

Begrænset antal

Som noget ekstra specielt er Bjerringbro-rommen lavet i et begrænset oplag. Kun 60 flasker sættes til salg, og de bliver alle nummereret i håb om at skabe en samlereffekt over de kommende år.


Vi har tænkt meget over, hvordan vi kan være med til at bakke op om Bjerringbro. Da Byforum gør rigtigt meget for byen og det lokale liv, så det var nærliggende at indgå et samarbejde med dem

Mads Lisius Hansen, indehaver af Mad & Vintorvet


Så hvis man vil samle på Bjerringbros helt egen rom, så skal man altså være hurtig, hvis man vil være med fra begyndelsen.

Bychef Lars Christiansen er beæret over, at Mad & Vintorvet har tænkt på Byforum i forbindelse med den nye rom.

- Der sker rigtigt mange ting i Bjerringbro, men det er kun sammen, at vi kan fortsætte den udvikling. Derfor er jeg meget glad for, at en helt ny butik går med ind og tager et samfundsansvar for vores by. Det er skønt, siger bychef Lars Christiansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce