Annonce
Sport

Ny Stoholm-Viborg-chef kommer med erfaring og et kæmpe netværk

Carsten Andersen er særdeles tilfreds med, at det er lykkedes at tilknytte Ryan Zinglersen som ny cheftræner. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Stoholms sportschef Carsten Andersen er begejstret over, at det er lykkedes at lave en aftale med Ryan Zinglersen som den første cheftræner for holdfællesskabet Stoholm-Viborg Håndbold.
Annonce

Stoholm: Stoholm-Viborg Håndbold ser efter sommerferien dagens lys, men allerede nu arbejdes der ihærdigt på at holdfællesskabet skal have den bedst mulige start.

Fredag faldt en af de store klodser på plads, da det nye samarbejde mellem Stoholm IF og Viborg HK Forening kunne præsentere et trænerteam med Ryan Zinglersen som cheftræner og Allan Kjær, som assistent.

- Ryan er en erfaren herre, og det er lækkert, at vi kan få en kapacitet som ham. Han har et stort netværk, og han er kendt rundt omkring i håndboldmiljøet, så måske der er flere spillere, som vil til det nye samarbejde, når det nu er Ryan, som er træner, siger Stoholms sportschef Carsten Andersen.

- Jeg ser ham som den helt rigtige mand. Han har er kæmpe erfaring og var så sent som sidste år træner i ligaen. Og Ryans erfaring fra pressede situationer gør, at han virkelig kan gå ind og hjælpe os. Jeg ser det kommende trænerteam som det stærkeste, vi har haft i Stoholm i ret mange år, siger Carsten Andersen, der peger på, at Allan Kjærs kendskab til de nuværende spillere og Ryan Zinglersens erfarne øjne er en god kombination.

- Det betyder, at vi måske kan tage et skridt lidt længere opad i rækken. Vores målsætning er, at vi på sigt skal etablere os i 1. division. Nu er det vigtigste, at vi overlever i år, men derfra er ambitionen, at vi skal fri af nedrykningsræset, så vi i stedet kan blive et midterhold i 1. division, siger han.

Ryan Zinglersen er allerede tilknyttet Stoholm som konsulent, og han er således med i arbejdet med at sammensætte truppen til næste år. En del spillere har allerede sagt ja til at blive i klubben, men der kommer også en del tilgang sommeren over.

- Vi er ude og kigge efter en del nye, så vi kan få en bredere trup. Vi får to hold, som forhåbentlig kan være i 1. division og i 2. division, så vi skal have en bredere trup i samarbejdet, og det arbejder vi på, siger Carsten Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Sport For abonnenter

Ny offensivspiller er flyttet sammen med lokalt stortalent: Giver en rigtig god start på tiden i Viborg

Annonce