Annonce
Sport

Ny stregspiller nyder at bruge sine kræfter

Ida Marie Dahl har spillet fire kampe på en uge. Og det nyder hun. Arkivfoto

Gug: Det var allerede tidligt i sidste sæson kendt, at Viborg HK efter sommerpausen ville tilknytte stortalentet Ida Marie Dahl fra Ajax.

Stregspilleren erkender da også, at det har været en lang ventetid på at komme i gang med den nye tilværelse, men nu er det pludselig begyndt at gå stærkt.

I løbet af den seneste uge har hun spillet fire kampe i den grønne trøje.

- Det er hårdt, men det er også rart endelig at komme ind og spille nogle kampe, hvor man kan give den lidt energi, sagde Ida Marie Dahl, som i tirsdagens træningskamp mod EH Aalborg også fik lov til at bruge masser af kræfter.

- Jeg kan godt mærke, at jeg lige har haft sommerferie. Fire kampe på en uge kan mærkes, men det er kun dejligt at komme i gang - så det er fint med en masse kampe her i starten, hvor jeg skal finde sammen med de andre spillere, sagde Ida Marie Dahl, som er positivt overrasket over, hvor let det har været at falde til i kampene.

- Det er gået rigtig fint. Jeg har fået en masse fine indspil, og jeg har slet ikke noget at klage over. Det har været virkelig godt, sagde talentet, som er ved at vænne sig til VHK's grønne trøje.

- Det er stadig lidt surrealistisk, når det er noget, som jeg har ventet så længe på. Men det er bare superfedt, sagde Ida Marie Dahl, som ser frem til en sæson, hvor hun blandt andet håber at lære en masse af stregkollegaen Stine Bodholt.

Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Unge VFF'ere fik smæk i Helsingør

Annonce