Annonce
Viborg HK

Ny træner debuterede med uafgjort i Aalborg

Viborg HK hentede et enkelt point i Aalborg fredag aften. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg HK's 2. divisionskvinder leverede en god fight i Aalborg og gav dermed den nye træner Tonny Hoberg et enkelt point i sin debut.
Annonce

2. division, kvinder: Viborg HK's nye 2. divisionstræner Tonny Hoberg så sit nye hold hente et enkelt point i den første kamp, hvor han havde ansvaret på bænken.

Ude mod Aalborg HK blev det til 29-29 efter en kamp, som træneren var rigtig godt tilfreds med.

Han roste sit forsvar for virkelig at kæmpe godt mod et nordjysk hold, der bestod af flere spillere, der har masser af erfaring fra højere rækker. Stregspilleren Sara Hald fik VHK dog aldrig styr på - og hun scorede næsten efter behag.

VHK var bagud gennem det meste af kampen, men træneren havde hele tiden fornemmelsen af, at det kunne lade sig gøre at komme tilbage.

Ved pausen var gæsterne bagud 16-13, men optimismen var i behold.

Planen i anden halvleg var at bringe mere tempo ind i spillet, og alle gik ind og gjorde netop det.

- Det gør mig lidt stolt, at jeg har et hold der kan og vil lytte - og ikke mindst udføre en taktik, sagde Tonny Hoberg, som kunne se sit hold udligne med 13 minutter igen.

VHK førte i slutfasen, men i det sidste angreb blev det for hektisk. En lidt forhastet afslutning blev reddet af hjemmeholdets målvogter - og så gik Aalborg HK op og udlignede kort før slutfløjt.

Aalborg HK-Viborg HK 29-29 (16-13)

Håndbold, 2. division, kvinder

Mål for Viborg HK: Ikke oplyst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce