Annonce
Bjerringbro

Ny udstiller i Doctors Gallery

- En serie er inspireret af livet på frisørsaloner, hvor de utallige spejlvirkninger fascinerer mig, fortæller billedkunstner Birte Mølgaard, Viborg, der i juli og august udstiller sine akrylmalerier i Doctors Gallery i Klinikgården, Bjerringbro. PR-foto

Bjerringbro: I juli og august udstiller billedkunstner Birte Mølgaard, Viborg, sine akrylmalerier i Doctors Gallery i Klinikgården, Bjerringbro.

Hun er uddannet tegner fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding, 1977 – 81, suppleret med Askou – Jensens Tegneskole på Ny Carlsberg Glyptotek, 1987-88.

Om sine malerier siger Birte Mølgaard:

- En serie er inspireret af livet på frisørsaloner, hvor de utallige spejlvirkninger fascinerer mig. Jeg er optaget af forenklingen og spillet mellem fladerne, hvor noget er baggrund, mens andet er dele af figurer. Andre er inspireret af opslagstavler, mennesker, som er i en venteposition, hverdagslivet i form af en dag på kontoret eller de mønstre, der opstår, når man kigger ned på et skrivebord fra oven.

Birte Mølgaard har deltaget i censurerede udstillinger på Gimsinghoved, Kunstforeningen Limfjorden, Bjerringbro Kunstforening, Inside i Kunstpakhuset, Ikast, 2018, Kunstnernes Sommerudstilling i Tistrup 2016 og 2018, samt haft plads i bogen "101 kunstnere" i 2018.

Udstillingen er en salgsudstilling og kan ses i Klinikgården almindelige åbningstid frem til udgangen af august måned

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Stor lettelse efter opklaring af færdselsdrab: Familien nåede at få nyheden, inden den rejste hjem

Annonce