Annonce
Viborg

Ny udstiller i Toldbod Kunst

Lisbet Mølgaard er ny udstiller i Toldbod Kunst. Privatfoto

Viborg: Lisbet Mølgaard er et nyt ansigt med nye malerier i Toldbod Kunst. Hun har altid tegnet og malet, og tillige har hun undervist i billedkunst. Sammen med sin mand har hun tidligere været forstanderpar på Bjergsnæsefterskole i Viborg.

Hun har udstillet billeder i eget galleri og madsted i Frederiks Præstegården samt en lang række andre steder - blandt andre det lokale friplejehjem, flyvestationen i Karup, Herning Kongrescenter og flere steder i Viborg.

- Mine motiver er et produkt af virkelighedens intense oplevelser. I en tid, hvor intet er som før og alt forandres, bliver spejlinger og refleksioner vigtige elementer. I mit arbejde med maleriet oplever jeg, at nærheden udfordrer formen og processen til ny energi, og at en tilfældighed pludselig stiller spørgsmål til formen. Naturen opleves derude, og det er de mange vandringers iagttagelser, som fastholdes på nethinden, og i dialog med farverne på lærredet bliver til sine egne sanselige udtryk, siger Lisbet Mølgaard om sine malerier.

Udstillingen kan ses forskellige steder i Toldbodens normale åbningstid frem til udgangen af august.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

'Ny beboer i opgangen' snød sig ind hos 92-årig

112

Tyv stak af med smykker og mærkevare-ure

Annonce