Annonce
Navne

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Jonas Nickolas Christensen skal fungere som filialchef i Nordea i både Viborg og Skive. PR Foto
28-årige Jonas Nickolas Christensen er netop startet som chef for Nordeas afdelinger i Viborg og Skive.

Viborg: Af gode grunde bliver der ingen reception for at markere, at den kun 28-årige Jonas Nickolas Christensen netop er tiltrådt som ny filialdirektør for Nordeas afdelinger i både Viborg og Skive. I hvert ikke i første omgang. Det sørger corona-nedlukningen effektivt for.

Men den nye filialdirektør ser frem til at møde bankens mange kunder, efterhånden som hverdagen kan begynde at blive normal igen.

- Hvis det havde været for halvandet år siden, havde vi afholdt en reception. Men foreløbig må det vente på bedre tider, fortæller den nye filialdirektør.

Det er gået stærkt i banken for Jonas Nickolas Christensen. Han har arbejdet i Nordea siden 2014, i 2018 blev han filialdirektør i Nordeas afdeling i Hinnerup - og nu rykker han ind i afdelingerne i Viborg og Skive.

- Det går godt for Nordea. Det ser rigtig godt ud på boligmarkedet, og det smitter af på os i banken. Renten er lav, og det giver en række muligheder for vores kunder, siger han.

Jonas Nickolas Christensen overtager to afdelinger med erfarne medarbejdere. Lige nu er de fleste hjemsendt og arbejder hjemmefra. Det giver også en ledelsesmæssig udfordring, konstaterer han.

Privat bor Jonas Nickolas Christensen i Randers med kone og to børn, og han kommer til at være synlig i banken både i Viborg og i Skive.


Det går godt for Nordea. Det ser rigtig godt ud på boligmarkedet, og det smitter af på os i banken. Renten er lav, og det giver en række muligheder for vores kunder.

Jonas Nickolas Christensen, filialdirektør i Nordea
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce