Annonce
Navne

Ny varehuschef på plads i Føtex: En mulighed, der pludselig opstod

Føtex i Viborg. Foto: Morten Pedersen
Michael Carlsen er fra årsskiftet ansat som ny varehuschef i Føtex i Viborg, hvor han afløser Henrik Smed, som kun sad et halvt år på posten.
Annonce

Viborg: Nogle gange går tingene lidt hurtigere end planlagt. Sådan gik det i hvert fald for Henrik Smed, som kun var ansat i et halvt år som varehuschef i Føtex i Viborg.

En pludselig mulighed for at vende tilbage til sin tidligere arbejdsgiver, Jem & Fix, i en ledende stilling, var så tillokkende, at Henrik Smed takkede ja.

Det åbnede samtidig for Michael Carlsens mulighed for at få stillingen som varehuschef i Føtex i Viborg - et job, han overtog ved årsskiftet.

Han kommer fra en stilling som driftschef i Bilka Holstebro, og han ser frem til en ny udfordring.

- Jeg har været ved Bilka i 28 år med forskellige stillinger og er uddannet i systemet. Det har været godt, for jeg har hele tiden kunne udvikle mig undervejs i stillingerne, men hvis jeg skulle flytte mig videre, så var den her stilling næste skridt for mig, fortæller Michael Carlsen.

Han overtager en Føtex i god gænge, lyder det.

- Jeg skal egentlig bare sørge for at holde den linje, der er blevet lagt. For mit eget vedkommende skal jeg lige lære byen, butikken og personalet bedre at kende, men allerede nu kan jeg se og fornemme, at der er mange dygtige og rutinerede medarbejdere, siger Michael Carlsen.


Jeg skal egentlig bare sørge for at holde den linje, der er blevet lagt. For mit eget vedkommende skal jeg lige lære byen, butikken og personalet bedre at kende, men allerede nu kan jeg se og fornemme, at der er mange dygtige og rutinerede medarbejdere.

Michael Carlsen, ny varehuschef i Føtex


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Annonce