Annonce
Rundt om Viborg

Ny Venstre-kandidat i Skals

Kurt Johansen fra Ulbjerg stiller op for Venstre ved kommunalvalget. Arkivfoto

Kurt Johansen fra Ulbjerg er valgt til byrådskandidat for Venstre i Skals og omegn.

Skals-egnen: Venstre i Skals og omegn stiller med en ny kandidat til kommunalvalget i efteråret. Det står klart efter mandagens opstillingsmøde og generalforsamling, hvor Kurt Johansen fra Ulbjerg blev valgt som partiforeningens bud på et nyt byrådsmedlem fra den del af kommunen.

Dermed stiller Venstre med tre kandidater i den gamle Møldrup Kommune, idet de to nuværende byrådsmedlemmer Anders Korsbæk Jensen fra Hvam og Michael Nøhr fra Klejtrup netop er blevet valgt som kandidater for Venstre i Møldrup og omegn.

Kurt Johansen har tidligere opstillet til kommunalvalget i den gamle Møldrup Kommune på en borgerliste, dog uden at blive valgt, men han har ikke tidligere stillet op for Venstre.

- Jeg blev for et stykke tid siden opfordret til at stille op, og selvom jeg som sådan ikke har politisk erfaring på det plan, har jeg jo været meget involveret i lokalt græsrodsarbejde, så jeg synes, det er naturligt for mig at stille op, siger Kurt Johansen, som da også har netop udviklingen i landområderne som en af sine politiske mærkesager.

- Ja, og så en mere grøn og aktiv energipolitik, hvor jeg synes, Viborg Kommune er noget bagefter, siger Kurt Johansen.

Annonce

Nyvalg og genvalg

På generalforsamlingen præsenterede Venstres borgmesterkandidat Ulrik Wilbek for øvrigt sine visioner for Viborg Kommune - et indlæg, der medførte stor spørgelyst og debat blandt de fremmødte til generalforsamlingen.

Den - altså generalforsamlingen - genvalgte Anders Mølgaard, der i sin beretning blandt andet takkede Venstre Møldrup for et godt samarbejde, til formand, mens der var genvalg til bestyrelsen til Poul Kristiansen og Bjarne Germann. Ny i bestyrelsen blev den netop valgte byrådskandidat Kurt Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce