Annonce
Viborg FF

Ny VFF’er vil helst spille stopper – men leverede bedre på midtbanen

Frans Putros ser sig selv som stopper, men agerer gerne 6'er, hvis holdet har brug for ham i den rolle. Foto: Danni Kristensen
Frans Putros ser sig selv som stopper. Det samme gør cheftræner Jacob Neestrup. Men søndag blev Putros afprøvet på den defensive midtbane, og det slap han rigtig fint fra.

Side: Frans Putros er hentet til Viborg FF som central forsvarsspiller, og det er også den plads, som han helst vil spille.

Men i anden halvleg af søndagens testopgør mod ukrainske Desna Cherihiv blev han skubbet frem på den defensive midtbane (6'eren, red.), mens anfører Jeppe Grønning, som er karantæneramt i forårspremieren mod Hvidovre, fik et hvil på den solbeskinnede tribune.

- Her i Viborg spilles sekseren på en anden måde, end jeg har været vant til, da jeg spillede den i Hobro. Jeg skal have bolden lidt mere og skal spille positionen lidt anderledes. Men det var sjovt at prøve, og jeg synes, at det gik fint, sagde Frans Putros.

Hvis nu jeg siger, at jeg synes, at du klarede dig bedre på midtbanen end i forsvaret – hvad siger du så?

- Det er jeg enig i, og det irriterer mig lidt. Jeg havde ikke nogen god første halvleg, men det er jo helst ikke sådan, at det skal være. For jeg ser mest mig selv som stopper. Det er der, hvor jeg gerne vil spille, sagde Frans Putros, der har noteret sig, at pladsen på den bageste midtbane er i spil til forårspremieren mod Hvidovre på grund af Jeppe Grønnings karantæne.

- Og selvfølgelig tager jeg pladsen, hvis Jacob Neestrup vælger at sætte mig der, sagde Frans Putros.

Annonce

Brikkerne ikke på plads endnu

Cheftræner Jacob Neestrup mente også, at Frans Putros slap ganske hæderligt fra sin halvleg på den defensive midtbane, men det skulle i hans øjne ikke ses som andet end et forsøg.

- Vi er slet ikke der endnu, hvor vi har besluttet os for noget på positionen frem mod den første kamp. Der er flere muligheder, og det er først i de kommende dage, at vi bliver klogere på, hvilke brikker vi har at lege med, sagde træneren, som derfor ikke var meget for at udtale sig om Frans Putros evner som 6'er.

- Han er hentet som midtstopper, men alle kan jo se, at Frans Putros er god med bolden og er boldsikker. Men det skal man være, uanset hvilken position man spiller, sagde træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Erfaren sælger tilknyttes Viborg HK

Annonce