Annonce
Sport

Ny VHK-stregspiller klar til at prøve noget nyt

Majbritt Toft Hansen er ny spiller hos VHK, og hun er glad for at være kommet til Viborg. Arkivfoto: Axel Schütt

Viborg: Da Viborg HK begyndte træningen frem mod den nye sæson, var det med nogle nye ansigter på træningsbanen i form af bagspilleren Laura Damgaard og de to stregspillere Madeleine Östlund og Majbritt Toft Hansen.

Sidstnævnte er kommet til klubben efter flere sæsoner i Aarhus United, men da muligheden for at komme til Viborg HK opstod, slog den 26-årige stregspiller til.

- Det var flere ting, som lige gik op i en højere enhed, synes jeg. Jeg var klar til at prøve noget nyt efter fire år i Aarhus, og Viborg manglede en stregspiller. Jeg syntes, at det, som klubben kunne tilbyde, var spændende, og det hele gik bare op i en højere enhed, sagde hun efter den første træning med de nye holdkammerater.

Stregspilleren, som oprindeligt kommer fra Salling, flytter ind i sin Viborg-lejlighed den 1. august, og fortæller, at hun er glad for at være kommet til Viborg. Her vil hun blandt andet være med til at forstærke forsvaret og forhåbentligt spille med om medaljer. Og så er hun ikke i tvivl om, hvad fansene kan forvente af hende.

- De kan forvente at se vilje og fight, og så kommer jeg også til at dele tæsk ud i forsvaret. Forhåbentligt kommer de også til at se min lange arm gribe nogle bolde inde på stregen. Så tænker jeg også, at de kommer til at få en masse jubel herinde i hallen. Det er i hvert fald planen, sagde Majbritt Toft Hansen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kørte gennem landsby med 101 kilometer i timen: 37-årig i fængsel efter vanvidsture på Viborg-egnen

Viborg

Vinteren starter i august

Annonce