Annonce
Navne

Nyansat i Danske Andelskassers Bank

Laila Kühnau.
Annonce

Hammershøj: Laila Kühnau er pr. 1. juli tiltrådt som ny HR-Partner i Danske Andelskassers Bank, der har hovedsæde i Hammershøj.

Laila Kühnau er oprindeligt bankuddannet og arbejdede fra midten af 90’erne og indtil 2006 som rådgiver i forskellige pengeinstitutter. Herefter skiftede hun spor og har efterfølgende arbejdet som underviser hos Finanssektorens Uddannelsescenter, karrierecoach hos FTF-A, uddannelseskonsulent hos Stofa og HR-konsulent hos Spar Nord. I den forbindelse har hun beskæftiget sig med blandt andet lederudviklingsforløb, kompetenceudvikling, rekruttering og onboarding, ligesom hun har fungeret som sparringspartner for både medarbejdere og ledere, fortæller banken i en pressemeddelelse.

Ved siden af arbejdet har Laila Kühnau det sidste par år uddannet sig inden for det coachende og kommunikative felt med fokus på forståelsen af menneskets tankemønstre og muligheden for at ændre disse. Udover sin bankuddannelse er hun således også uddannet NLP-practitioner og NLP-master, og hun er i øjeblikket i gang med NLP-træner-uddannelsen.

Laila Kühnau bor i Aarhus midtby med sin kæreste, og til sammen har de otte børn i alderen 17-26 år. Fritiden bruger hun på at løbe i skovene omkring Marselisborg Slot eller langs vandet. Udover løb interesserer hun sig for at rejse og opleve verden.

- At jeg har søgt jobbet hos Danske Andelskassers Bank skyldes flere ting. Dels ligger der en masse spændende muligheder i jobbet, og der er stor variation i arbejdsopgaverne, som spænder over hele HR-paletten. Jeg kan godt lide, at mine dage ikke nødvendigvis ligner hinanden, men ind imellem bliver planlagt og sammensat af opgaver, som opstår spontant – både i filialerne og på bankens hovedkontor, hvor jeg sidder til daglig. Samtidig er det af stor betydning for mig at være i en organisation, hvor der er højt til loftet, og hvor udvikling af både medarbejdere og banken er i fokus. Jeg mærker allerede nu, at jeg er landet på en arbejdsplads, hvor tonen er uformel, og der er plads til forskelligheder, siger Laila Kühnau i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Viborg

Faldende elevtal skyld i nedskæringer

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Annonce