Annonce
Sport

Nybagt far efter VFF-storsejr: Et skønt døgn

Jeppe Grønning har haft et vildt - men også skønt døgn, hvor han både er blevet far og var med i truppen, da holdet vandt i Lyngby. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Annonce

Lyngby: Jeppe Grønning har haft et vildt døgn.

Fredag blev han far for første gang, hvorefter han lørdag drog til Lyngby for at slutte sig til det hold, som maltrakterede Lyngby med hele 5-0 - uden at den normale anfører kom på banen.

- Det har været et skønt døgn, men også et hektisk døgn. Det har været to forskellige ting. I dag var det knap så hårdt for mig, selv om jeg jo principielt har kigget på til både fødslen og i dag, sagde han med et stort smil.

- Når nu jeg tog turen herover, så var det jo fedt, at drengene leverede så god en præstation. Det var en god oplevelse, og det definerede for mig at se lidt vores sæsonstart, som jeg i hvert fald vil kalde god, sagde Jeppe Grønning.

At blive far er selvsagt en stor begivenhed, men han følte sagtens, at han kunne parkere de mange følelser og melde sig klar til kamp, hvis Steffen Højer fik brug for ham.

- Hvis jeg skulle have spillet, så havde jeg været klar. Jeg har ikke haft optimale forberedelser, da jeg ikke har sovet mellem torsdag og fredag. Men jeg sov godt natten til lørdag. Og de havde det godt derhjemme, så det var nemt at tage herover, sagde Jeppe Grønning, der kan glæde sig over, at truppen får et par fridage ovenpå lørdagens sejr.

- Det bliver fint med et par dage med familien nu, sagde Jeppe Grønning, som trods 5-0-sejren fastholdt, at det at blive far til en søn klart var det største.

- Men sejren gør da, at det bliver nemmere at komme hjem og slappe af sammen med ham. Det var i hvert fald hele turen værd, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Sport

Officielt: Viborg FF må suspendere billetter og lukker kun 500 tilskuere ind til Skive-kamp

Annonce