Annonce
Viborg FF

Nybagt far natten før kampen og en fod eller hånd med i fire mål: - Jeg er en lykkelig mand

Christian Sørensen havde en forrygende fredag aften på Energi Viborg Arena, men at blive far for første gang fyldte naturligvis langt mere hos ham end glæden over storsejren. Foto: Johnny Pedersen
Christian Sørensen blev natten til fredag far til en datter, og 14 timer senere leverede han en brandkamp i topkampen mod Esbjerg fB og var involveret i alle Viborg FF's fire scoringer.

Fodbold: Christian Sørensen havde en fod med i alle fire Viborg FF-mål fredag aften mod Esbjerg fB på Energi Viborg Arena.

To præcise hjørnespark førte til to scoringer af Justin Lonwijk i første halvleg, og efter pausen assisterede han på fornem vis Sebastian Grønning til 3-0, inden Younes Bakiz var over et langt indkast fra Sørensen og lukkede og slukkede til 4-0.

- Jeg er en lykkelig mand lige pt. Jeg blev far i nat klokken fire, og det var vist ikke helt med i planerne, at jeg skulle spille i dag. Men jeg tror, at drengene var glade for, at jeg kom alligevel, og det er fedt, at jeg igen kunne bidrage med en assist og desuden være med i de andre mål, sagde Christian Sørensen efter topkampen.

Annonce

Kampen i tal

Viborg FF - Esbjerg fB 4-0 (2-0)

Fodbold, 1. division

Mål: 1-0 Justin Lonwijk (15.), 2-0 Justin Lonwijk (30.), 3-0 Sebastian Grønning (77.), 4-0 Younes Bakiz (84.)

Gule kort: Sebastian Grønning, Jeppe Grønning (VFF), Joni Kauko, Rodolph Austin, Jakob Ankersen (EfB)

Rødt kort: Rodolph Austin (EfB)

Dommer: Jesper Nielsen

VFF: Lucas Lund - Frans Putros, Lars Kramer, Mads Lauritsen (85. Lorenzo Gordinho), Christian Sørensen (85. Tobias Bech) - Mads Aaquist (63. Younes Bakiz), Jeppe Grønning, Justin Lonwijk (72. Sofus Berger) - Frederik Brandhof, Sebastian Grønning, Davit Skhirtladze (85. Ibrahim Said)

Venstrebacken var rigtig glad for de tre point mod Esbjerg fB, men efter de 90 minutter var tankerne et helt andet sted.

- Det, der overskygger alt, er, at jeg er blevet far og har den sejeste lille datter og den sejeste kommende hustru derhjemme. Jeg kunne ikke være mere glad lige nu.

Masser af kræfter

Mange fædre kan nok snakke med om, at en fødsel også kan tage hårdt på kræfterne hos ham, som blot kigger på og hjælper til. Men 14 timer efter, at Christian Sørensen havde set sin datter komme til verden, var han altså klar til at yde en maksimal indsats for Viborg FF i en meget vigtig kamp i bestræbelserne på at rykke op i Superligaen.

- Jeg snakkede med med Lars Friis her til morgen, og der havde jeg altså ikke sovet endnu. Så jeg sagde til ham, at situationen var kritisk. Han sagde, at jeg var nødt til at få noget søvn, og det lykkedes også at sove og spise lidt, sagde Christian Sørensen med et grin.


Jeg er en lykkelig mand lige pt. Jeg blev far i nat klokken fire, og det var vist ikke helt med i planerne, at jeg skulle spille i dag

Christian Sørensen, Viborg FF


Og inde på banen følte han sig uovervindelig. Bare tanken om sin datter og hustru gjorde, at han havde et kæmpe overskud.

- Jeg kunne spille en kamp igen i morgen bare ved at kigge på dem og se, hvordan de klarer det. De giver mig så meget adrenalin  og inspiration. Det var også Louises skyld, at jeg stillede op i dag - lad mig sige det sådan, sagde en rørt Christian Sørensen.

Annonce

Har det hele i hænderne

Med storsejren over Esbjerg fB er Viborg FF nu 11 point foran det vestjyske mandskab med 21 point tilbage at spille om. Sådan et forspring kan ikke andet end gøre Christian Sørensen og kompagni til store optimister med henblik på endelig at rykke op i landets bedste fodboldrække.

- Vi står i en rigtig god position. Det kan vi ikke løbe fra. Vi har det hele i hænderne, og nu skal vi bare tage det til os. Jeg synes, at vi gør det sindssygt godt. Vi kan spille god fodbold, vi kan spille fysisk, og vi er gode på dødbolde.

- Vi har lidt mere af det hele i forhold til dem, vi skal møde, så oprykningen er lige foran os. Nu gælder det om at holde snuden i sporet og fortsætte med at arbejde så hårdt på træningsbanen, som vi har gjort, siden Lars Friis kom til. Gør vi det, så ser det godt ud for Viborg FF, sagde Christian Sørensen.

Justin Lonwijk blev dobbelt målscorer mod Esbjerg fB. Foto: Johnny Pedersen
Christian Sørensen blev tiljublet af sine holdkammerater. Foto: Johnny Pedersen
Sebastian Grønning jubler efter sin scoring til 3-0. Foto: Johnny Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce