Annonce
Rundt om Viborg

Travlt ægtepar indtager Skals Kro: Det gør ikke noget, at man kommer til at spilde på gulvet

Claus og Jette Rasmussen har overtaget Skals Kro, men det bliver dog begrænset, hvad de får med den daglige drift at gøre. En ny bestyrer, Camilla Lund, er ansat til at tage sig af kro-delen. Arkivfoto: Dorte Søgård Schou
Skals Kro har fået nye indehavere, og en ny bestyrer er klar bag baren.
Annonce

Skals: Det bliver fremover Claus og Jette Rasmussen, der er de nye indehavere af Skals Kro. Det sker efter, at de tidligere forpagtere har valgt at søge nye udfordringer.

- Vi snakkede lidt frem og tilbage, og blev enige om, at det kunne være et godt supplement til aktiviteterne i hallen, fortæller Claus Rasmussen med henvisning til parrets mange aktiviteter i Skals Idrætscenter.

Her er han selv indehaver af titlen som centerleder, mens fruen er cafeteriaforpagter. Derudover driver de også firmaet Grill Royal, hvor de tager ud og griller for folk og til forskellige arrangementer. Således er der nok at se til - og det kommer da også til at afspejle sig i engagementet på kroen.

Annonce

Ekstra supplement

Planen er, at Claus og Jette Rasmussen vil bruge det tidligere John Wayne som et ekstra selskabslokale.

- Tidligere var der ønsker om at arrangere bestemte tema-fester og lignende, men det er ikke noget, vi vil gøre i. Det er ment som noget ekstra plads, og som et supplement. Lokalerne på kroen er jo nogle, der egner sig godt til eksempelvis en 30 års fødselsdag, hvor det måske ikke lige gør noget, at man kommer til at spilde på gulvet, siger Claus Rasmussen.

Hvad angår krostuen på kroen, så fortsætter den uden de helt store ændringer.

- Det sted har Charlotte og Lajla (de hidtidige bestyrere, red.) bygget godt og stabilt op, så det ønsker vi ikke at ændre det store på, fortæller Claus Rasmussen, der har ansat Camilla Lund som ny bestyrer.

- Hun er et velset ansigt i Skals og en pige med ben i næsen og glæder sig til udfordringen, siger han og tilføjer yderligere, at det øvrige personale fortsætter.

- Så det bliver de vante rammer og de vante folk bag baren.

Lørdag den 15. februar mellem klokken 12 og 16 kan man hilse på de nye ansigter ved en overtagelsesreception, hvor der være både vådt og tørt til ganen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce