Annonce
Navne

Nye frivillige på plads

Bestyrelsen for de frivillige under Dansk Flygtningehjælp ser nu således ud fra venstre mod højre: Seynab Handulle, Peder Sørensen, Roza Dzhumanova (suppleant), Grete Ploug, Ulla Kvorning (suppleant), Liselotte Blokkebak og Christian Steen Jørgensen. På billedet mangler de nye nye bestyrelsesmedlemmer Rami Melly og Hasna Fahoum. Privatfoto.
Annonce

Viborg: De frivillige under Dansk Flygtningehjælp har under corona-krisen måttet kigge langt efter deres ulønnede "arbejde" i Viborg, men som så mange andre områder er også flygtningearbejdet ved at finde sin normale form igen.

Den årlige generalforsamling blev forsinket, og så kom sommerferien lige forbi. Derfor har den nye bestyrelse først været samlet for få dage siden.

Ved generalforsamlingen skete der en større udskiftning i bestyrelsen. Formanden gennem flere år, Jens Sass, sagde blandt andet farvel. Han er nu erstattet af viceskoleleder på Sprogcenter Viborg Liselotte Blokkebak.

Bestyrelsen havde flere ting i luften forleden. Centralt på dagsordenen var ønsket om at fortsætte og blive ved med at udvikle de frivillige tilbud og aktiviteter, der tilbydes til flygtninge i kommunen, så som lektiehjælp til børn og voksne, kontaktfamilier og cafétilbud til Sprogcenter Viborgs kursister.

Derudover vil den nye bestyrelse arbejde henimod at forbedre kontakten til de forskellige etniske grupper i Viborg Kommune og på den måde få et endnu større overblik over, hvilke behov der er hos målgruppen, og hvordan Frivilliggruppen kan hjælpe.

Meldingen fra bestyrelsen lyder i øvrigt på, at der er mange ledige pladser i bussen - altså er der behov for flere frivillige, hvis alle ambitioner skal opfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Annonce