Annonce
Rundt om Viborg

Nye konfirmationsdatoer på plads i Fjends

Årets konfirmationer i Fjends kommer til at foregå i august. Blandt andet her i Smollerup Kirke. Arkivfoto: Morten Dueholm
Der er nu fundet nye konfirmationsdatoer for alle konfirmandhold i Fjends-området - alle konfirmationer foregår nu i løbet af august.

Fjends: Der er nu fundet nye datoer for de konfirmationer, der på grund af corona-krisen og de lukkede kirker er blevet udsat.

I Mønsted-Smollerup-Daugbjerg Pastorat er konfirmationerne flyttet til lørdag den 22. august klokken 10.00 i Mønsted Kirke og lørdag den 29. august kl. 10.00 i Smollerup Kirke. Årets konfirmation i Sparkær Kirke bliver nu lørdag den 15. august klokken 10.30 i stedet for den 8. maj.

I Stoholm Kirke er der konfirmation lørdag den 15. august klokken 10.00. Det er 7.a, der skal konfirmeres ved sognepræst Anna-Christine Elming. Søndag den 16. august står sognepræst Anja Nadybal for konfirmationerne af først 7.b hold 1 klokken 9.30 og 7.b hold 2 klokken 11 - lige ledes i Stoholm Kirke. Desuden er der konfirmationer i Kobberup Kirke lørdag den 29. august klokken henholdsvis 9.30 og 11.00 ved Anna Christine Elming.

Også til højmesse

I Vestfjends Pastorat er konfirmationerne også flyttet til slutningen af august. Nemlig lørdag den 29. august kl. 11.00 i Vroue kirke og samme dag og samme tid i Vridsted Kirke, og endvidere søndag den 30. august kl. 9.30 i Sdr. Resen Kirke og samme dag kl. 11.00 i Fly Kirke.

På Vestfjends Pastorats hjemmeside skriver præster og menighedsråd i en fælles besked, at man kan frit vælge, hvilken kirke man ønsker at blive konfirmeret i, og er det ikke muligt at holde sin konfirmation på én af disse datoer, kan man også blive konfirmeret ved højmessen på en hvilken som helst søndag. Så bliver konfirmationen en del af højmessen, lige som man kender det fra dåben.

"Vi er meget kede af, at konfirmationerne er blevet udsat pga. Corona. Vi beklager meget den ulejlighed, det medfører for mange konfirmander og deres familier. Men sådan må det naturligvis være i denne alvorlige situation", skriver man på Vestfjends Pastorats hjemmeside.

Annonce
Viborg For abonnenter

Roede knap 2000 kilometer på russiske floder og i Det Kaspiske Hav i specialbygget båd: Thomas Frank vil bevise, at der er en anden fortælling om vikingerne, end den man kender

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112 For abonnenter

Antallet af indbrud falder og falder i de officielle tal - men hos lokalpolitiet synes man, at det går den modsatte vej

Viborg For abonnenter

Klubben, der ikke skulle lukke alligevel: - Jeg var klar til at kæmpe til det sidste

Danmark

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Erhverv

Skal der bygges mere: Omstridt lokalplan for Kærvænget sendes nu i offentlig høring

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Rundt om Viborg For abonnenter

Borgerne har gjort et kedeligt område til en aktivitetspark: Nu skal alle herlighederne vises frem

Rundt om Viborg

Poul blev kåret som "årets helt" af borgerforeningen

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Viborg

Boliger renoveres og moderniseres for trekvart milliard: Alt sker inden for en radius af én kilometer

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Viborg

SF peger gerne på en borgerlig borgmester: - Men det afgørende bliver, at vi får en plads i det rum, hvor beslutningerne træffes

Viborg FF For abonnenter

18 år, superligaspiller og på ungdomslandsholdet - men Viborg FF-teenager har ambitioner om meget mere

Kultur

Gaveboden er åben: Foreninger kan nu få tilskud fra genstartspuljen

Annonce