Annonce
Rundt om Viborg

Nye konfirmationsdatoer på plads i Fjends

Årets konfirmationer i Fjends kommer til at foregå i august. Blandt andet her i Smollerup Kirke. Arkivfoto: Morten Dueholm
Der er nu fundet nye konfirmationsdatoer for alle konfirmandhold i Fjends-området - alle konfirmationer foregår nu i løbet af august.

Fjends: Der er nu fundet nye datoer for de konfirmationer, der på grund af corona-krisen og de lukkede kirker er blevet udsat.

I Mønsted-Smollerup-Daugbjerg Pastorat er konfirmationerne flyttet til lørdag den 22. august klokken 10.00 i Mønsted Kirke og lørdag den 29. august kl. 10.00 i Smollerup Kirke. Årets konfirmation i Sparkær Kirke bliver nu lørdag den 15. august klokken 10.30 i stedet for den 8. maj.

I Stoholm Kirke er der konfirmation lørdag den 15. august klokken 10.00. Det er 7.a, der skal konfirmeres ved sognepræst Anna-Christine Elming. Søndag den 16. august står sognepræst Anja Nadybal for konfirmationerne af først 7.b hold 1 klokken 9.30 og 7.b hold 2 klokken 11 - lige ledes i Stoholm Kirke. Desuden er der konfirmationer i Kobberup Kirke lørdag den 29. august klokken henholdsvis 9.30 og 11.00 ved Anna Christine Elming.

Også til højmesse

I Vestfjends Pastorat er konfirmationerne også flyttet til slutningen af august. Nemlig lørdag den 29. august kl. 11.00 i Vroue kirke og samme dag og samme tid i Vridsted Kirke, og endvidere søndag den 30. august kl. 9.30 i Sdr. Resen Kirke og samme dag kl. 11.00 i Fly Kirke.

På Vestfjends Pastorats hjemmeside skriver præster og menighedsråd i en fælles besked, at man kan frit vælge, hvilken kirke man ønsker at blive konfirmeret i, og er det ikke muligt at holde sin konfirmation på én af disse datoer, kan man også blive konfirmeret ved højmessen på en hvilken som helst søndag. Så bliver konfirmationen en del af højmessen, lige som man kender det fra dåben.

"Vi er meget kede af, at konfirmationerne er blevet udsat pga. Corona. Vi beklager meget den ulejlighed, det medfører for mange konfirmander og deres familier. Men sådan må det naturligvis være i denne alvorlige situation", skriver man på Vestfjends Pastorats hjemmeside.

Annonce
Viborg For abonnenter

Viborg-virksomheder har fået godt en halv milliard kroner i corona-kompensation: Se listen over, hvem der har fået mest

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Åbent brev til Viborg og Skive byråd: - Undskyld, men den beregning må I altså længere ud på landet med

Viborg For abonnenter

En stor, dyr klump og dens lille, historiske nabo: To bygninger med endnu uvis fremtid på Vinkelvej

Erhverv

Formand: Nye varmepriser meldes ud sidst i næste uge

Viborg FF For abonnenter

Bedste mand spiller, siger træneren om den spændende målmandsduel i Viborg FF. Men hvem er så det? Banen er kridtet op

Dall: Wammen fik sin aftale, Sofie Carsten sit arbejdsbud - og Ellemann og Pape fik vist sammenhold

Rundt om Viborg For abonnenter

En stor del af landsbyens borgere knokler for at få en ny købmandsforretning: Renoveringsarbejde begynder helt fra grunden

Rundt om Viborg

Lokalplan baner vejen for nye boliger: Klar til endelig vedtagelse af stort byudviklingsprojekt

Viborg

Spillehal tvunget til lukning uden mulighed for kompensation: - Det er alvorligt for os

Den afgående formand: DF's nekrolog bliver gjort til skamme

Viborg

Herpesvirus lukker hestestalde i Viborg

Alarm 112 For abonnenter

Grimt at kigge på og dyrt at få fjernet: Det vælter ind med anmeldelser om graffitihærværk - politiet vil vise, at det ikke betaler sig

Navne For abonnenter

Hele Viborgs "Mr. VGF" har selv været danmarksmester og på landsholdet - nu runder han milepæl

Annonce