Annonce
Navne

Nye medarbejdere på Mercantec

Daniel Liedke. PR foto

Viborg: 36-årige Søren Damgaard Laursen, Stoholm, er ansat på Mercantec som underviser på GF1 inden for de naturvidenskabelige fag. Søren er uddannet folkeskolelærer. Han har i en årrække været ansat på Resen Skole i Skive.

49-årige Elmira Østergaard, Bjerringbro, er ansat som "bedsteforælder" på Teknologisk Videncenter i Bjerringbro. Elmira er oprindeligt uddannet ingeniør i Rusland og har senere en uddannelse som markedsføringsøkonom. Hun kommer fra arbejde ved Viborg Idrætsråd.

64-årige Finn Kramer Petersen, Skanderborg, er ansat som "bedsteforælder" på GF1. Han er oprindeligt uddannet tømrer, men har i godt 40 år været ansat ved politiet.

63-årige Lilian Pudselykke, Karup, er ansat som "bedsteforælder" på GF1 på Mercantec. Lilian er uddannet kontorassistent og har i mere end 40 år været ansat i Forsvaret senest på Flyvestation Karup.

61-årige Jørgen Kromann, Viborg, er ansat som "bedsteforælder" på Teknologisk Videncenter. Han har i det meste af sit arbejdsliv arbejdet som postbud. Sideløbende med jobbet som postbud og jobbet på Mercantec er Jørgen også pædagogisk medhjælper i Centeret for Unge i Viborg.

69-årige Lars Lavgesen, Stoholm, er ansat som "bedsteforælder" på Teknologisk Videncenter. Han har i mange år været ansat i Roslev Trælasthandel og er desuden aktiv i det lokale foreningsliv.

30-årige Daniel Liedke, Aarhus, er ansat som underviser på Teknologisk Videncenters autouddannelser. Han er uddannet mekaniker ved VW i Sønderborg, men har taget hovedforløbene på Mercantec.

Jørgen Kromann. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Reportage fra optakt til fodbold: Midtbyen levede, mens stadion lå øde

Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce