Annonce
Navne

Nye medarbejdere på Mercantec

Mercantec har ansat ni nye medarbejdere. Arkivfoto: Morten Pedersen
Mercantec har ansat flere nye medarbejdere

Viborg: Emilie Topp Fyllgraf, 23 år og bosat i Løvel med sin kæreste og søn. Emilie er pr. 7. januar 2020 ansat som kontorelev i Mercantecs internationale afdeling.

Emilie Topp Fyllgraf. Pressefoto

René Kold Bjørndal-Eskesen, 41 år og bosat i Lystrup med sin familie. René er pr. 1. februar 2020 ansat som underviser på elektronikfagtekniker-uddannelsen på Teknologisk Videncenter. René er uddannet både som elektronikmekaniker og it & elektronikteknolog (elektroniktekniker) og har arbejdet i branchen i over 20 år. Senest har han været ansat hos Eltwin A/S i Risskov. I fritiden går med at drive et mindre skilte-firma og med at være sammen med familien.

René Kold Bjørndal-Eskesen. Pressefoto

Jan Bastrup Pedersen, 39 år og bosat i Hobro med sin familie. Jan er pr. 1. januar 2020 ansat som underviser på Handelsskolen Viborg. Jan er uddannet cand.merc.aud samt HD(R) og har bred erfaring som blandt andet revisor, controller og finance manager. Jan kommer fra en stilling som finance manager hos ASSA ABLOY AB i Hobro, og han har også undervist i virksomhedsøkonomi på erhvervsskolen i Aars. Fritiden bruges med familien i naturen og på rejser.

Annonce
Jan Bastrup Pedersen. Pressefoto

Henning Mackeprang Abrahamsen, 54 år og bosat i Ulstrup med familien. Henning er pr. 6. januar 2020 ansat som driftsassistent i industriteknik-afdelingen på Teknologisk Videncenter. Henning er oprindeligt uddannet værkstøjsmager, men har i mange år arbejdet med drejning og fræsning samt opstilling og reparation af denne type maskiner. Fritiden bruges blandt andet på camping og lystfiskeri.

Henning Mackeprang Abrahamsen. Pressefoto

Mette Højgård Have, 49 år og bosat ved Holstebro. Mette er pr. 1. februar 2020 ansat som praktikinstruktør på data/IT uddannelserne på Teknologisk Videncenter. Mette er uddannet salgsassistent, multimediedesigner og IT-supporter og kommer fra en stilling som IT supporter hos AVK Holding A/S. Fritiden går med rejser, kreative projekter og jagt.

Mette Højgård Have. Pressefoto

Torbjørn Moe-Langtved, 58 år og bosat i Vodskov. Torbjørn er pr. 1. oktober 2019 ansat som underviser på ejendomsserviceuddannelsen på Byggetek. Torbjørn er uddannet som tømrer, byggetekniker og ejendomsservicetekniker og har arbejdet inden for fagene i mange år. Torbjørn kommer fra en stilling som underviser på AMU Nordjylland.

Torbjørn Moe-Langtved. Pressefoto

Jannet Friang, 52 år og bosat i Viborg. Jannet er pr. 5. august 2019 ansat som konsulent på Byggetek, hvor hun primært arbejder med opsøgende arbejde i forhold til ejendomsservice-teknikeruddannelsen. Jannet har været tidligere selvstændig og arbejdet som konsulent i forhold til praktiketablering og undervisning af ledige.

Jannet Friang. Pressefoto

Christina Blach Hansen, 39 år og bosat i Tranbjerg med sin familie. Christina er pr. 1. marts 2020 ansat som uddannelsesleder på Midtbyens Gymnasium. Christina er uddannet cand.mag i samfundsfag og matematik og kommer fra en stilling som lektor på Viby Gymnasium og HF. Christinas fritid bruges sammen med familien.

Christina Blach Hansen. Pressefoto

Michael Kirkelund Bøge, 32 år og bosat i Viborg med sin kæreste. Michael er pr. 24. februar 2020 ansat som underviser på auto-uddannelserne på Teknologisk Videncenter. Michael er uddannet mekaniker og kommer fra en stilling hos UJS Biler i Viborg. Fritiden bruges i øjeblikket mest på renovering af sit hus.

Michael Kirkelund Bøge. Pressefoto
Annonce
Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Skulle du tigge i 1500-tallet, skulle du bære tiggertegn

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil

Et hul i det koksgrå skydække, og straks var kørestolen skiftet ud med svæveflyet: - Det var en vild følelse af bare at være fri

Alarm 112 For abonnenter

Politiet om millionskyldneren på Bilkas p-plads: - Han havde pengene, og han skyldte dem, så vi tog de 3800 kroner

Viborg FF

Viborg FF-træner før debut i midtjysk derby: - Det er meget mere end en fodboldkamp

Debat

Den glemte strejke kan blive den, vi husker

Navne For abonnenter

Min stolthed er filmen om Viborg - Jyllands grønne hjerte

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne

Instruktør med Viborg-rødder vinder international pris

Viborg

Overraskende gæst i villahaven: Fisketyven fra Houlkær afsløret på video

Danmark

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Alarm 112

Opbremsning gik galt: Motorcyklist mistede herredømmet og kurede 25 meter hen ad asfalten

Viborg FF For abonnenter

To som bestemt ikke elsker hinanden - fire nedslag i historien om rivaliseringen mellem Viborg FF og FC Midtjylland

Rundt om Viborg

Godt år for købmand: Ti-doblede overskuddet på et år

Annonce