Annonce
Sport

Nysgerrig fodboldtræner og dedikerede dansere snuppede hæderspriserne

Tudor Andrei og Nikita Löw Kristensen vandt Viborg Elites talentpris. Foto: Johan Gadegaard

Det blev en fodboldtræner fra FK Viborg og et dedikeret dansepar, der løb med Viborg Elites hæderspriser ved Sportsgalla 2017.

Annonce

Viborg: - Jamen vi er jo aldrig blevet nomineret til noget før - og så har vi pludselig vundet prisen.

Nikita Löw Kristensen havde svært ved at forstå, at hun sammen med dansepartneren Tudor Andrei blev kaldt på scenen som vinder af Viborg Elites talentpris til Sportsgalla 2017 i Tinghallen.

Igennem flere år har parret leveret det ene topresultat efter det andet i ind- og udland, men det var alligevel helt specielt at vinde den prestigefulde pris på hjemmebane.

- Jeg kunne godt tænke mig, at min puls var blevet målt, da de råbte vindernavnet op. Hele kroppen bankede, og jeg var helt rundt på gulvet, sagde Tudor Andrei, der var vildt taknemmelig for at vinde prisen.

- Sådan en pris her viser jo, at det går den rigtige vej for os. Og så er det bare dejligt at blive anerkendt, for det vi gør, sagde danseren.

Med prisen følger 10.000 kroner, som danserne vil bruge på deres fortsatte udvikling.

- Måske kan det hjælpe os til, at vi endnu hurtigere når vores mål om at blive verdensmestre, sagde Tudor Andrei, der mente, at prisen booster motivationen.

Kenneth Sloth Kristiansen var overrasket over at være nomineret - og mindst lige så overrasket over at vinde trænerprisen. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Overrasket træner

Viborg Elites trænerpris gik til fodboldtræneren Kenneth Sloth Kristiansen fra FK Viborg, og han var også særdeles overrasket over, at det var ham, der blev kaldt på scenen for at modtage prisen.

- Jeg havde slet ikke forventet noget. Jeg var overrasket over i det hele taget at være nomineret - og da jeg så havde læst om Lars Vels og Erik Østergaard Madsen, der også var nomineret, så er jeg virkelig overrasket over, at jeg vandt prisen, sagde FK Viborg-træneren, der blandt andet blev beskrevet som vellidt og altid nysgerrig på at lære nyt, hvilket har medvirket til særdeles flotte resultater for de hold, han har trænet.

- Jeg er temmelig beæret. Det er så fedt at få et klap på skulderen for det arbejde, som jeg har lavet. Så jeg glæder mig nok lidt ekstra til foråret nu. Det bliver lidt sjovere at stå ude på banen efter det her, sagde han.

Annonce
Viborg

Her er de nyeste corona- og vaccinetal

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF er på vej mod vild klubrekord - sejr eller uafgjort mod Skive vil gøre stime historisk

Viborg

Trækunst stod ikke til at redde

Annonce