Annonce
Viborg

Nytårsforsæt for de firbenede: Midtjyske dyr har tabt sig i januar og februar

Rikke Fast (t.v.) fortæller, at tilbuddet har været en stor succes. Arkivfoto: Morten Dueholm
Hos Viborg Dyreklinik blev der tilbudt gratis slanke- og vægtkonsultationer i januar og februar. Det har resulteret i flere vægttab hos de midtjyske dyr.

Viborg: Det er ikke kun blandt mennesker, at overvægt og fedme kan være et problem. Dyr kan også lide under det, og fuldstændig ligesom hos os mennesker kan dyrene også få livsstilsygdomme som eksempelvis sukkersyge.

Det valgte Viborg Dyreklinik at sætte fokus på i januar og februar, da man tilbød gratis slanke- og vægtkonsultationer.

- Det er blevet taget rigtig godt imod. Det er jo et prekært emne, så vi var spændte på, hvor mange der ville tage imod tilbuddet, men det har været positivt, siger dyrlæge Rikke Fast.

Rikke Fast skyder på, at der har været et sted mellem 60 og 100 ejere, som har været forbi med deres dyr i perioden, og det har været både kendte og nye kunder.

- Vi synes, det er vigtigt, at folk også lærer, at dyrlægen ikke kun er til for at hjælpe, når sygdommen allerede er der, men at dyrlægen også kan forebygge, siger Rikke Fast.

Rikke Fast slutter med at fortælle, at hun sagtens kan forestille sig at lave tilbuddet igen næste år, men intet er endnu besluttet.

Vores kæledyr kan få samme livsstilsygdomme som os. Så som diabetes. Foto: Viborg Dyreklinik
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Erfaren sælger tilknyttes Viborg HK

Annonce