x
Annonce
Viborg

Nyt album fra Andreas Tophøj og Rune Barslund

Viborgenser Rune Barslund har sammen med Andreas Tophøj udgivet nyt album. Pressefoto
Duoen Andreas Tophøj og Rune Barslund har for nyligt udgivet albummet "Trails and traces", der endnu en gang byder på moderne folkemusik.

Viborg: Andreas Tophøj og Rune Barslund har længe lavet musik sammen. I 2012 vandt de eksempelvis prisen for "Årets track" ved Danish Music Awards Folk.

Mange år er gået siden da, men de bliver stadig kaldt nogle af de bedste og stærkeste navne i ny dansk folkemusik. Og nu har de udgivet ny musik.

Albummet hedder "Trails and traces", og på det er sange og musik, der spejler det nordiske vejr med strid blæst, piskende regn og himmelblå opklaring. Duoen har rejst og udforsket keltisk og nordisk musikkultur, og det kan høres i dens musik, som er en blanding af flere traditioner.

De to herrer er historiefortællere, der til live-optrædender også gerne underholder med beretninger om livet mellem sangene.

Der er ikke meget live-musik disse dage, men finder man cd'en i fysisk form, kan man stadig få nogle af de gode historier om sangene, som duoen har håndskrevet.

Rune Barslund er født og opvokset i Viborg, men bor nu i Odense. Han spiller accordeon, whistle og klaver og spiller foruden i duoen med Andreas Tophøj også med i bandet Inver.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce