Annonce
Viborg

Nyt fitnesscenter: Klar til både "bøffer" og stramme baller

Peter Thorup, formand for det nye Hald Ege Fitness, klippede lørdag eftermiddag båndet og markerede dermed den officielle indvielse af træningscentret fordelt på to etager. Foto: Jens P. Østergaard
Flere års arbejde af en flok frivillige i Hald Ege kulminerede lørdag med åbningen af et nyt fitnesscenter i det også næsten nye Hald Ege Idrætscenter.
Annonce

Hald Ege: - Velkommen til denne fantastisk skønne dag, lød det fra Peter Thorup lørdag eftermiddag - selv om det småregnede udenfor, hvor termometret stod på 13 grader celcius.

Men vejret var underordnet for Peter Thorup og en flok andre frivillige, der lunt indendøre i Hald Ege Idrætscenter fejrede, at flere års arbejde med at få etableret et fitnesscenter er lykkedes.

Der var rundvisning i forbindelse med åbningen, og blandt andre Tina Bo Winther fra bestyrelsen for Hald Ege Fitness viste, hvordan nogle af maskinerne skal betjenes. Foto: Jens P. Østergaard

Som formand for Hald Ege Fitness var det Peter Thorup, der klippede den symbolske røde snor - som i dette tilfælde et bredt bånd - og bød velkommen til alle, der havde lyst til at se og høre om maskiner og faciliteter. Og måske derefter prøve tingene lidt af.

På grund af corona-restriktionerne ankom gæsterne i hold hen over hele eftermiddagen i forbindelse med åbningen af Hald Ege Fitness. Privatfoto: Hald Ege Fitness
Annonce

Samlingspunktet

I sin indledende tale proklamerede Peter Thorup, at fitnesscentret skal være intet mindre end "det store samlingspunkt i Hald Ege og omegn". Bevares, formentlig sammen med det øvrige, store og flotte idrætskompleks med blandt andet to haller.


Fitnesscentret skal være det store samlingspunkt for Hald Ege og omegn

Peter Thorup, formand for Hald Ege Fitness


Formanden gjorde det også klart, at Hald Ege Fitness er "for alle over 15 år", og at der er plads til både dem, der vil have store muskler, og dem, der bare vil holde sig i nogenlunde form, illustreres af, at fitnesscentret er fordelt på to etager. Den nederste kaldes populært "bøfkælderen", mens den anden - på førstesal - er til den "blødere" cirkel- og cardionaltræning. - Men "både oppe og nede" kan man få trænet alle muskler, forsikrede Peter Thorup.

En glad og stolt bestyrelse for Hald Ege Fitness modtog i forbindelse med indvielsen en donation til indkøb af Ipads til brug i centret. Foto: Jens P. Østergaard

Det koster 150 kroner om måneden at være medlem af fitnessklubben og dermed at kunne træne ubegrænset. Ambitionen er at nå op på omkring 400 medlemmer. Allerede før åbningen havde omkring 130 meldt sig.

Annonce

Lang åbningstid

Indvielsen, der kaldtes "grand opening", foregik over hele eftermiddagen og fire gange, idet man på grund af corona-restriktioner jo kun måtte lukke et begrænset antal mennesker ind ad gangen.

Mange ville på indvielsesdagen gerne introduceres til træningsmaskinerne. Privatfoto: Hald Ege Fitness

Sådan vil det jo også være i dagligdagen fremover. Men med en åbningstid fra klokken 06-23 - der er selvbetjening via en app - skulle det være muligt, at alle kan komme og træne, når de vil.

Vil man sættes i gang eller have vejledning på anden vis, kan man dog også bestille en instruktørtid.

Nikolaj Jørgensen, Vin & Vin i Viborg, sponserer det nye Hald Ege-fitnesscenter og sørgede for, at der var bobler at få på åbningsdagen. Foto: Jens P. Østergaad
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce