Annonce
Kultur

Nyt gulv på vej til idrætscenter

Halgulvet i Hal 1 har længe trængt til at blive skiftet ud. Det sker formentlig i sommerferien. Privatfoto
Brugerne i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter får indflydelse på valg af gulv.

Bjerringbro: Skal vi have trægulv eller kunststofgulv? Det spørgsmål skal nogle af brugerne i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter formentlig tage stilling til i foråret.

Hal 1, opvisningshallen har længe trængt til nyt gulv, men det har knebet med pengene. Nu har først Viborg Kommune givet 605.000 kroner og senest har Foreningen Bjerringbro Elværk givet 1.060.000 kroner til et nyt gulv, nye flugtvejsdøre, renovering af gangarealer samt køkken. Projektet koster ialt 1.710.000 kroner, og nu er alle pengene i hus.

- Det er rigtig dejligt, og jeg er meget glad for, at det nu er lykkedes at få penge til et nyt gulv, for det er meget slidt. Planen er at skifte gulvet i sommerferien, hvor der er pause i både håndbold og gymnastik, siger formanden for Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter Niels Dueholm.

Spørgsmålet er, om det nye gulv skal være af træ eller kunststof.

- Nu vil vi spørge brugerne, hvilket gulv de foretrækker. Umiddelbart kan vi se, at kunststofgulvet måske kan give problemer i forhold til harpiks fra håndboldspillernes bolde. Derfor overvejer vi at lade håndboldspillerne løbe rundt i Multisalen, hvor der er kunststofgulv, og se hvor meget harpiks der bliver siddende, siger han.

Hvis det bliver et trægulv satses der på et såkaldt flydende gulv, som bygges op på strør, og dermed kan bevæge sig. Det nuværende trægulv er et fast gulv, og det føles derfor hårdere end et flydende gulv.

I følge Niels Dueholm er trægulvet billigere end kunststofgulvet, men trægulvet kræver mere vedligeholdelse i form af lakering.

Bestyrelsen arbejder fortsat på projektet med at bygge hytter ved idrætscentret, hvor der skal søges penge hos fonde. Projektet ligger i øjeblikket til godkendelse i Erhvervsstyrelsen.

- Vi forventer ikke, at der bliver problemer med den godkendelse. Når andre kan få lov til at bygge hytter ved idrætscentre, så håber vi også at få tilladelse til det i Bjerringbro, siger Niels Dueholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Professor ansat som institutleder

Kultur

- Poul er en musikalsk filmskaber

Viborg HK For abonnenter

Stregspiller fra 2. divisionsholdet stiller sig i ligaholdets tjeneste - midlertidigt

Annonce