Annonce
Sport

Nyt håndboldsamarbejde får hovedsponsoraftale på plads

Sparekassen Kronjylland er hovedsponsor for Viborg FH, hvor Ole Bitsch (t.h.) er træner for den U17-årgang, som begynder efter sommerferien. Privatfoto

Viborg: Den ene sten efter den anden falder på plads for det nye håndboldsamarbejde Viborg FH.

Nu har samarbejdet også fået en hovedsponsoraftale med Sparekassen Kronjylland på plads.

- Vi ser det, som en kæmpe blåstempling af vores projekt, at vi allerede nu kan få en så markant spiller med i Viborg FH. Med Sparekassen Kronjylland som en aktiv partner, håber vi naturligvis, at endnu flere samarbejdspartnere vil melde sig på banen - og være med til at løfte drenge- og herrehåndbolden i byen. Med denne samarbejdsaftale er de første store skridt taget, og vi glæder os til det videre forløb, siger Ole Bitsch, som er idémand til Viborg FH og også bliver træner for den U17-årgang, som bliver samarbejdets første og begynder efter sommerferien.

Også hos Sparekassen Kronjylland er der tilfredshed med aftalen.

- Vi er stolte og beærede over at få muligheden for at være med i Viborg FH. Vi synes, at det er et helt fantastisk projekt med god energi og det at vi får lov til at være med fra starten er en unik mulighed for os. Vi ser frem til at støtte drenge- og herrehåndbolden i Viborg. Samtidig var der et rigtig godt match på værdierne i Sparekassen Kronjylland og Viborg FH, hvilket er meget vigtigt for os, siger Preben Skjøtt-Petersen

Annonce

Viborg Forenede Håndboldklubber

Viborg Forenede Håndboldklubber (Viborg FH) er en overbygning mellem Søndermarkens IK, Asmild FH (samarbejde mellem Overlund GF og Bruunshåb-Tapdrup IF), Hald Ege-Ravnstrup KFUM og Viborg HK.Tanken med samarbejdet er, at herrehåndbolden i området skal løftes.

Planen er, at samarbejdet begynder med U17 i sommeren 2019, hvorefter U19 og seniorhåndbold efterfølgende kobles på i de følgende år.

Ole Bitsch bliver cheftræner for U17-holdet, mens Mads Nielsen fra Søndermarkens IK er ansat som assistenttræner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Hammerslag sender fra Bjerringbro

Viborg

Ny outlet-butik kommer til Viborg

Viborg HK

Podcast: Den store efterårsanalyse - sådan har Viborg HK's spillere klaret sig

Annonce