Annonce
Viborg

Nyt havefirma i Rindsholm

Den Jyske Havemand har en maskinpark, der dækker behovet for alle almindelige haveopgaver. Foto: Jacob Kaas.

Efter at have brugt en årrække på at drive en svinefarm ved Karup har Mark Kofod Nielsen startet et firma, der tilbyder at ordne haven.

37-årige Mark Kofod Nielsen fik for godt halvandet år siden nok af tilværelsen som svinefarmer. Efter længere tid med en arbejdsmængde der slet ikke stod mål med udbyttet valgte han at sælge bedriften og flytte med sin kone Helle til en idyllisk landejendom ved Rindsholm.

Mark Kofod Nielsen har startet havefirmaet Den Jyske Havemand, der tilbyder at løse haveopgaver for private.

Den Jyske Havemand henvender sig til private, der har brug for en hjælpende hånd med haven. Firmaet er leveringsdygtig i alle former for havemaskiner og der er således ikke nogen grænser for, hvad Mark Kofod Nielsen kan tilbyde. Men på trods af erfaringen som anlægsgartner vil han i første omgang ikke byde ind på større anlægsopgaver.

»Det er der jo en masse andre, der gør,« siger Mark Kofod Nielsen. Til gengæld har havemanden sikret sig noget at rive i i vinterhalvåret. Her tilbyder han nemlig snerydning.

»Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang. Jeg er et rigtigt udemenneske og når foråret rigtigt springer ud som nu, så kribler det i fingrene for at komme ud i haverne og komme igang,« siger Mark Kofod Nielsen.

Den Jyske Havemands umiddelbare arbejdsområde er Viborg og området mod Bjerringbro og Silkeborg, men man er altid velkommen til at kontakte Mark Kofod Nielsen og præsentere sit projekt. Geografien skal i hvert fald ikke stå i vejen for at få ordnet sin have, lyder det fra Den Jyske Havemand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce