Annonce
Rundt om Viborg

Nyt klaver indviet med maner

Jacob Bjerre, Skelhøje, spillede, da det nye klaver i Karup Kultur- og Forsamlingshus blev indviet. Privatfoto

Karup: Karup Kultur- og Forsamlingshus arbejder stadig på at realisere sin store til- og ombygningsplan, og med Karup Å gennemløbende byen gælder det i overført betydning, at mange bække små forhåbentlig kan blive til den store å.

Med til fornyelsen hører også nyt inventar, og for nylig har den lokale afdeling af Lions Club doneret 6000 kroner til indkøb af et klaver.

Næstformand Martin Ditlevsen skriver i en pressemeddelelse, at kultur- og forsamlingshuset er meget taknemmelig donationen, som kan komme alle, der benytter Karup Kultur- og Forsamlingshus til glæde. Herunder ikke mindst de mange lokale foreninger.

Tidligere har Forsamlingshuset fået støtte fra Velux Fonden til indkøb af et antal eksemplarer af højskolesangbogen, så gæsterne også kan synge med eller klaver akkompagnement.

Det nye klaveret blev indviet i sidste uge forbindelse med den ugentlige onsdagscafe. Det var Jacob Bjerre, Skelhøje, der spillede på det til en række fællessange, lige som han også fortalte anekdoter. Cirka 20 gæster hyggede sig og lod sig underholde, oplyser Martin Ditlevsen.

jøp

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce