Annonce
Viborg

Nyt kursus behandler spørgsmålet: "Hvem er jeg, når jeg ikke længere går på arbejde?"

Psykoterapeut Birte Mølgaard står i spidsen for kurset "Livsinspiration", der begynder et nyt forløb den 28. august. Foto: Morten Pedersen
Psykoterapeut Birte Mølgaard står bag et nyt kursusforløb under titlen "Livsinspiration", der henvender sig til pensionister eller folk, der er på vej til at forlade arbejdsmarkedet.
Annonce

Viborg: Siden 2012 har det unikke kursustilbud "Livsinspiration" eksisteret og budt pensionister velkommen på Hovedbiblioteket i Viborg.

Nu starter endnu et forløb fra den 28. august og otte fredage frem.

Kurset indeholder samtaler om livets store og små temaer. Det henvender sig til mennesker, som er ved at forlade arbejdsmarkedet, eller som allerede er blevet pensioneret. Underviseren er psykoteraput Birte Mølgaard.

Kursets emner aftales i fællesskab ved forløbets start, og der er hver gang et oplæg fra underviseren omkring det aftalte tema. Den eneste forudsætning for at være med er lysten til at møde andre ved at lytte, diskutere og måske filosofere over emner som:

”Hvem er jeg, når jeg ikke længere går på arbejde?",  ”Må jeg være glad samtidig med, at andre har det dårligt?” eller ”Kunsten at holde sit eget selskab ud”.

Der er fortsat ledige pladser på dette kursus, og hvis man ønsker at blive en del af "Livsinspiration", skal man henvende sig direkte til Birte Mølgaard.

Det er Viborgs særlige oplysningsforbund “Idé og Udvikling for pensionister“, der står bag kurset. Forbundet begynder sæsonen med vidt forskellige tilbud, som kan ses på foreningens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

En ægte dansk guldhelt fylder 40 år

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Annonce