Annonce
Rundt om Viborg

Nyt navn til stadion i Vridsted

Til venstre er det John Østergaard, Dagli'Brugsen I Sjørup, og til højre er det Henrik Lynnerup, der er sponsoransvarlig I Vridsted IF. Privatfoto
Vridsted Idrætsforenings hovedsponsor, Sparekassen Vendsyssel, har valgt at give den endnu mere gas i Vridsted, og det medfører nyt navn til stadion.

Vridsted: Sparekassen Vendsyssel Arena vil fremover være det officielle navn for Vridsted Stadion.

"Vi har valgt at udvide vores sponsorat med Vridsted Idrætsforening ved at få vores sparekasse på stadionnavnet. Det er vigtigt for os at være synlig i lokalsamfundet og Vridsted Idrætsforening er en velfungerende forening, hvor der tilbydes aktiviteter for hele familien", fortæller afdelingsdirektør Lars Bjerre fra Sparekassen Vendsyssel i en pressemeddelelse i anledning af navneskiftet.

Visuelt markeres det med et nyt, flot skilt ved indgangen til stadion.

Henrik Lynnerup fra sponsorudvalget i Vridsted Idrætsforening glæder sig over, at Sparekassen Vendsyssel har været med på idéen omkring stadionnavnet.

"Vi er rigtig stolte over, at Sparekassen Vendsyssel var så positive over idéen, men det er et billede, vi ser fra alle vores sponsorer, nemlig at Vridsted IF er en velfungerende forening. Vi har et godt samarbejde med vores sponsorer, og der kommer flere til, så det må jo betyde, at man ser Vridsted Idrætsforening som en forening, man gerne vil bakke op om", udtaler Henrik Lynnerup.

Annonce

Støtte fra OK

Desuden kan man i foreningen glæde sig over, at OK Benzin og Dagli'Brugsen i Sjørup har sendt en stor check på næsten 20.000 til Idrætsforeningen i Vridsted.

"Foreningens medlemmer, brugere og lokalsamfundet har ved køb af brændstof og produkter hos OK indbragt helt præcist 19.979,83 kroner, og vi er gladeligt forpligtet til at sørge for, at pengene bliver brugt rigtigt. Pengene skal selvfølgelig investeres i vores medlemmer og især de frivillige personer, der hver dag bruger deres energi på at inspirere og guide vores medlemmer og brugere", fortæller formanden for Vridsted IF, Ann Witte Rasmussen i pressemeddelelsen.

Dagli'Brugsen i Sjørup med uddeler John Østergaard i spidsen har støttet foreningen med cirka en tredjedel af beløbet. Corona-situationen i Danmark har også været hård for sporten og foreningslivet, så derfor valgte OK allerede i foråret 2020 at give 30 procent ekstra i støtte.


Det er vigtigt for os at være synlig i lokalsamfundet og Vridsted Idrætsforening er en velfungerende forening, hvor der tilbydes aktiviteter for hele familien.

Lars Bjerre, afdelingsdirektør Sparekassen Vendsyssel.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce