Annonce
Bjerringbro

Nyt tiltag: Bychef vil have virksomheder til at mødes og inspirere hinanden

Byforum har i et par år arbejdet på at få et erhvervsnetværk op at stå i Bjerringbro. Arkivfoto.
Lokale virksomheder kan blive meget klogere og samtidig netværke med hinanden i løbet af efteråret.

Bjerringbro: Efter flere forskellige tiltag kan Byforum Erhverv med stolthed nu byde velkommen til Bjerringbros nye erhvervsnetværk. Det skriver bychef Lars Christiansen i sit seneste nyhedsbrev, der er sendt ud kort før sommerferien.

Alle møder har en oplægsholder, der vil inspirere til den videre samtale i løbet af mødet samt fylde nogle vitaminer på alle mødedeltagere.

- Byforum Erhverv tror på, at det er vigtigt for den fortsatte udvikling af Bjerringbro og byens erhvervsliv, at vi mødes i netværkssammenhæng. Her kan man blive inspireret, inspirere andre og møde nye mennesker til gavn for sig selv, sin virksomhed og Bjerringbro, fortæller Lars Christiansen

Udover det nye erhvervsnetværk, må medlemmer af Byform Erhverv allerede nu meget gerne reservere onsdag den 11. september om formiddagen.

- Sammen med Viborgegnens Erhvervsråd afholder Byforum nemlig værktøjskursus med overskriften ”Opstart af webshop”, fortælles det i nyhedsbrevet.

Man kan allerede nu tilmelde sig arrangementet.

Annonce

Fire foredrag

Første mødedato for netværksmødet er den 29. august hvor tidligere administrerende direktør for Grundfos, Carsten Bjerg taler om sammenspillet mellem erhvervslivet og lokalsamfundet under overskriften: Hvad er gevinsterne ved et tæt sammenspil mellem virksomhederne og lokalsamfundet.

Møde nummer to finder sted i den 18. september og her er det Bjerringbro Gymnasium der underholder i form af de to gymnasielærere Niels Dall og Michael Christensen der har taget elev, Mathias Pinnerup med. Han er vinder af skolens iværksættekonkurrence og de tre fortæller om iværksætteri på gymnasiet samt samarbejde mellem gymnasiet og erhvervslivet.

9. oktober kan man møde Annelise Severinsen fra Stepforward. Hun taler om, hvordan man bliver synlig på de sociale medier, og hvad en virksomheden kan få ud af det.

Sidste møde i 2019 falder på den 19. november og her kan man blive klogere på, hvordan man bruger LinkedIn til gavn for sig selv og sin virksomhed.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Stor lettelse efter opklaring af færdselsdrab: Familien nåede at få nyheden, inden den rejste hjem

Annonce