Annonce
Sport

Nyt samarbejde sikrer nyt øl i hanerne på Energi Viborg Arena

Alle kan få en gratis øl eller vand i forbindelse med Viborg FF's hjemmekamp søndag. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FF har indgået et nyt samarbejde, som blandt andet betyder, at alle tilskuere til søndagens kamp mod Helsingør kan få en gratis øl eller vand.

Viborg: Viborg FF har indgået en treårig aftale med virksomheden Drinx.

Aftalen betyder blandt andet, at det fremover vil være Drinx, som vil sørge for øl og vand i hanerne på stadion og i loungen.

- Først og fremmest er vi meget tilfredse med at have indgået samarbejde med Drinx. Det har stort fokus for os at udvikle stadion, og vi er sikre på, at vi med samarbejdet får endnu større mulighed for at skabe festlige rammer omkring fodbolden. Det bliver en ny måde at gøre tingene på, og det kan være med til at differentiere os fra de andre danske stadions. Der kommer nye produkter – blandt andet bliver Heineken fremover den primære øl-producent på stadion – og tanken er, at vi sammen med Drinx skal skabe endnu bedre oplevelser for både tilskuerne på lægterne og vores partnere i loungen, siger Viborg FF's direktør Morten Jensen.

Drinx har hovedsæde i Frederikshavn, men har også kontorer i både København og Oslo. Virksomheden har kunder fra detailhandlen til skibsproviantering, og det er nyt at gå ind i fodboldens verden.

- Viborg FF er en strategisk vigtig kunde for os, og vi glæder os til at være med til at gøre en forskel på Energi Viborg Arena. Vi arbejder uafhængigt af øl- eller spiritusleverandører, så der er åbent for flere muligheder. Vi kan levere oplevelser, der i højere grad imødekommer tilskuernes og partnernes individuelle ønsker og præferencer. Som vi ser det, byder samarbejdet på spændende muligheder for, at vi kan bidrage med unikke, skæve tiltag og være med til at skabe nogle anderledes rammer og en bedre helhedsoplevelse. Så det er en win-win for alle parter, siger Tommy Toft, direktør hos Drinx.

Det nye samarbejde markeres ved, at Drinx giver en gratis øl eller vand til alle tilskuere i forbindelse med søndagens kamp mod Helsingør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tidligere byrådsmedlem for SF er død

Viborg FF For abonnenter

Målmand har bestået de første træninger med glans: - Det gør mig sindssygt glad

112

Sigtelse: Psykisk syg forsøgte at dræbe med en 30 centimeter lang køkkenkniv

Annonce