Annonce
Sport

Nyt stort nederlag til VHK's U16-piger

VHK's U16-piger tabte til Herning-Ikast 35-21. Arkivfoto
Annonce

Håndbold, U16-liga piger: Den hårde sæsonstart fortsætter for Viborg HK's U16-hold. Efter to ottemåls-nederlag i streg tabte holdet søndag 35-21 mod Herning-Ikast Håndbold, og ifølge træner Dennis Pedersen, var det ikke en specielt sjov kamp.

- Nej, det var det ikke, lød det kort.

Allerede efter seks minutter blev Signe Vetter skadet efter en hård tackling, og med hende ude haltede VHK efter i det offensive spil, fortalte Dennis Pedersen.

- Der gik noget tid, inden vi fik omstillet os. Vi havde svært ved at få fart i vores spil, og når vores angreb endte i tekniske fejl eller en brændt chance, scorede de i den anden ende hver gang, sagde træneren, der roste modstanderholdet.

- Det var det bedste hold, vi har spillet i mod, så ros til dem.

Bagud 18-8 ved pausen lignede det en lang dag for VHK'erne, men efter pausen kom der trods alt styr på tingene i en periode.

- Vi blev enige om at give den gas, og vi brændte måske lige lovlig meget, men vi scorede 13 mål, så set udfra vores målsætning om at komme op og score 24 mål per kamp, så var der noget, der lykkedes der, konkluderede Dennis Pedersen.

Gennem det meste af anden halvleg fulgtes de to hold ad - Herning-Ikast foran med 10 og ni mål det meste af vejen - men mod slutningen fik Ida Hoberg sin tredje udvisning og dermed et rødt kort, og så trak værterne fra igen.

- Jeg roste spillerne for deres anden halvleg, sagde Dennis Pedersen, der erkender, at det ikke har været en nem start i ligaen.

- Vi har det svært, men vi kan godt lide at være med, sagde VHK-træneren

Herning-Ikast H - Viborg HK 35-21 (18-8)

Håndbold, U16-liga piger

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Sport For abonnenter

Ny offensivspiller er flyttet sammen med lokalt stortalent: Giver en rigtig god start på tiden i Viborg

Annonce