Annonce
Rundt om Viborg

Nyt toilet landede ved fiskerlejet i Knudby

Et nyt offentlig toilet blev onsdag over middag leveret til fiskerlejet ved Knudby. Foto: Viborg Kommune
Annonce

Knudby: Et nyt offentligt toilet landede bogstaveligt talt ved fiskerlejet i Knudby i den forløbne uge. Her fik Viborg Kommune leveret en ny offentlig toiletbygning fra en blokvogn, og efterfølgende skal toiletbygningen tilsluttes til vand, strøm og kloak, og desuden skal der laves belægning og terrænregulering, før bygningen kan benyttes af trængende.

Toilettet er sat op på Energi Viborgs areal for enden af Fjordvej. Pengene til opsætningen af toiletbygningen blev bevilget af Viborg Kommunes byråd i december 2018, og det var oprindeligt planen, at toilettet skulle have været opsat i efteråret 2019. Men på grund af udfordringer omkring tinglysning af bygningen og arealerne omkring toiletbygningen, har sagsbehandlingen taget længere tid end forventet, oplyser man fra kommunens afdeling for trafik og veje.

Toilettet er i øvrigt et præfabrikeret handicapvenligt toilet på seks kvadratmeter fra Zenzotoilets, og det er leveret med fundament, hvilket betyder, at når toilettet er leveret, skal det bare tilsluttes til kloak, vand og el, og så er det klar til brug.

Bygningen er handicapvenlig og åben for alle besøgende. Toilettet er også inklusiv udvendig håndvask og vandhane, hvilket har været et stort ønske fra de lokale fiskere.

Toilettet har fået plads for enden af Fjordvej - og der er en rigtig fin udsigt. Foto: Viborg Kommune.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

17-årig startdebutant var smadret til sidst: Fansene gav mig et boost

Annonce