Annonce
Bjerringbro

Oasen åbner igen

Fra den 21. september bliver der igen åbnet op i Oasen på Brogade. Arkivfoto
Først lukkede pensionisternes hus, men nu åbner det igen.
Annonce

Bjerringbro: Efter at styregruppen hos Oasen i Bjerringbro på et møde den 1. september valgte at lukke for aktiviteter i huset, opstod der både forvirring og kritik hos brugerne. Derfor har styregruppen nu efter endnu et møde drøftet beslutningen igen og besluttet, at man fra den 21. september prøver en genåbning af huset for de små grupper.

- Det vil dog stadig ikke være muligt at købe kaffe og brød, og til hvert hold vil der være en seddel til registrering af alle deltagere. Dette gør vi for at kunne lave smitteopsporing, hvis der, hvad vi selvfølgelig ikke forventer, skulle være en smittet iblandt os, fortæller formand for styregruppen, Niels Grimsbjerg i en pressemeddelelse.


- Det vil dog stadig ikke være muligt at købe kaffe og brød, og til hvert hold vil der være en seddel til registrering af alle deltagere.

Niels Grimsbjerg, formand for styregruppen, Oasen


Derudover forventer styregruppen, at brugere af pensionisternes hus selvfølgelig stadig overholder de forskellige retningslinjer, som kan læses på diverse opslag på Oasens opslagstavler.

Desuden fortæller styregruppen, at man selvfølgeligt stadig kan hente batterier til høreapparater hver mandag, onsdag og fredag i tidsrummet klokken 10.00 til 11.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Bestikkelsestiltalt betalte for renovering med sorte penge fra loftet: - Det bliver lidt billigere, når man lægger kontanter i det

Navne

Viborgs turisme har fået ny frontkvinde

Annonce