Annonce
Sport

Officielt: Viborg FF må suspendere billetter og lukker kun 500 tilskuere ind til Skive-kamp

Der var godt 1400 tilskuere til onsdagens kamp mod Kolding - lørdag må der kun komme 500 tilskuere på grund af de skærpede corona-restriktioner. Arkivfoto: Morten Pedersen
De skærpede corona-restriktioner betyder, at Viborg FF med kort varsel må suspendere allerede købte billetter til lørdagens kamp mod Skive.
Annonce

Fodbold: Det var en kort fornøjelse med mange tilskuere på Energi Viborg Arena.

Fredagens udmelding om skærpede corona-restriktioner rammer blandt andet idrætslivet, der ellers havde fået tilladelse til at lukke flere tilskuere ind til kampene.

Allerede til lørdagens kamp mod Skive kan Viborg FF derfor kun åbne portene for op til 500 tilskuere.

- Med så kort varsel til lørdagens kamp mod Skive må vi desværre suspendere alle billetter og sæsonkort. Vores partnere er den eneste gruppe, der ved tilmelding vil kunne holde sig under det tilladte antal, og derfor vil de være de eneste, som kan komme ind til kampen mod Skive. Den korte varsel gør, at vi desværre ikke har andre muligheder, skriver Viborg FF på klubbens hjemmeside.

Samme sted anmoder den om forståelse for en rigtig vanskelig situation.

- Efter weekenden vender vi tilbage med en løsning til kampen mod Vendsyssel den 30/9, der tilgodeser flest mulige interessenter i denne vanskelige situation. Billetkøbere får automatisk refunderet pengene for billetten, mens sæsonkortholdere får mulighed for at få kompensation for de kampe, de på grund af restriktionerne er forhindret i at overvære. VFF vil tage direkte kontakt til sæsonkortholdere, når omfanget af situationen er kendt, skriver klubben.


Med så kort varsel til lørdagens kamp mod Skive må vi desværre suspendere alle billetter og sæsonkort

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce