Annonce
Kultur

Også de mindste skal synge store sange

Billedet her er fra den tidligere korskole (2.-3. klasse) som nu erstattes af det nye Spirekor (0.-3. klasse).
Annonce

Viborg: Viborg Domkirke udvider nu sin mangfoldige palet af kor med et tilbud til de mindste.

Et "spirekor" ser dagens lys, når de yngste skolebørn stimler sammen i slutningen af august.

- Gode sanglige vaner, som grundlægges når man er barn, bliver en del af ens personlighed og vil give mulighed for livslang sang- og musikudøvelse, lyder det i en pressemeddelelse fra Viborg Domkirke. - I Spirekoret synger man med hele kroppen, når musikken danses og synges ind med leg og bevægelser. Der synges udenad, så det er ikke nødvendigt at kunne læse. Spirekoret kommer jævnligt til at optræde blandt andet til gudstjenester i domkirken og sammen med andre kor, så der er mange gode oplevelser i vente, lyder det fra korleder Karin Bitsch Antonsen.

- I det nye Spirekor bliver der plads til at grine. Der arbejdes seriøst på at blive gode til at synge sammen, og derfor forventes et stabilt fremmøde og afbud, når der er forhindringer. Menighedsrådet dækker udgifterne til korarbejdet, så det koster kun 50 kroner om året til korenes støtteforening at være med, og forældre er velkomne til prøverne, fortsætter hun.

Karin Bitsch Antonsen er organist og korleder i Skals og har desuden været korleder for domkirkens korskole og børnekor de sidste par år.

And

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nej tak til muslimsk bønnekald

Annonce