Annonce
Viborg FF

Viborg FF sender alle medarbejdere hjem

Morten Jensen og Viborg FF har nu også sendt medarbejderne hjem. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Viborg FF tager ligesom flere andre fodboldklubber konsekvensen af corona-pandemien. Alle medarbejdere bliver nu sendt hjem.
Annonce

Viborg: Tendensen har bredt sig som ringe i vandet i dansk fodbold i de seneste dage.

Den ene klub efter den anden har sendt medarbejderne, inklusiv spillere, hjem som følge af corona-pandemien.

Og nu er turen også kommet til Viborg FF, der fredag eftermiddag meddelte, at medarbejderne er sendt hjem på ubestemt tid.

- Følgerne af corona-pandemien har store økonomiske konsekvenser for hele erhvervslivet, herunder også for fodboldbranchen. På baggrund af regeringens påbud og anbefalinger, fremtiden for Viborg FF og medarbejdernes arbejdspladser, har klubben meddelt hovedparten af alle ansatte, at de skal indstille al arbejde og blive hjemme, indtil situationen er ændret, skriver Viborg FF på klubbens hjemmeside.

Det sker som et alternativ til deciderede opsigelser. Og det sker for, at VFF kan blive omfattet af regeringens ordning om midlertidig lønkompensation. Alle medarbejdere vil i perioden få fuld løn og kan ifølge VFF blive kaldt tilbage på arbejde med én dags varsel.

- Der er ingen tvivl om, at det er en alvorlig situation, vi befinder os i. Det er alvorligt rent sundhedsmæssigt, det er alvorligt for erhvervslivet, og det skaber en vis usikkerhed – både for os selv, vores medarbejdere og for de virksomheder, vi samarbejder med.

- Derfor er det også helt afgørende, at vi udviser rettidig omhu i den situation, vi er i. Indtil og med tirsdag i denne uge har vores medarbejdere arbejdet hjemmefra i det omfang, det har været muligt, men nu har vi fundet det nødvendigt at søge ordningen om lønkompensation for at sikre vores ansattes arbejdspladser og klubbens fremtid, siger direktør Morten Jensen i meddelelsen.

- Det betyder konkret, at vores medarbejdere er hjemsendt og skal indstille arbejdet, indtil hele samfundssituationen med coronavirus ændrer sig til det bedre, men til gengæld kan vi sikre deres løn og arbejdsplads, når vi forhåbentlig snart har overstået krisen, siger direktøren til vff.dk.

Der er nogle ganske få nøglemedarbejdere, blandt andre direktøren selv, som er undtaget og derfor vil indgå i klubbens nødberedskab.

Divisionsforeningen har stadig som udgangspunkt, at den igangværende sæson spilles færdig, men turneringen er suspenderet på ubestemt tid.

Viborg FF's spillere er blevet bedt om at indstille arbejdet. De skal kunne vende tilbage med én dags varsel. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce