Annoncørbetalt indhold

Online dating for nybegyndere

Dette er sponsoreret indhold

Datinglivet kan efterhånden godt føles som lidt af en jungle, hvis du eksempelvis bliver single efter flere års ægteskab og aldrig har begået dig på en online datingside før. Der er en lang række ting at tage stilling til: hvilken side skal jeg vælge, hvordan ved jeg, hvem der er noget for mig og så videre. Hvis du kan nikke genkendende til disse problematikker, så læs med her. Vi vil nemlig give dig råd og vejledning til, hvordan du kommer ud på det online datingmarked - uanset hvilken type forhold, du ønsker eller hvilken aldersgruppe, du søger.

Dan dig et overblik over de bedste datingsider

Et godt sted at starte er at reflektere over hvilken datingside, der passer bedst til dig. Der findes nemlig et hav af muligheder, der sikrer, at der er noget til alle. Hvis du er helt på bar bund, kan det anbefales at hente hjælp ved Dating pilot. På den måde kan du for eksempel vælge en datingside, der har en aldersgrænse, såfremt du ønsker at finde en partner, der har rundet de 28 år, 40 år eller 50 år. Derved undgår du også at skulle navigere mellem flere profiler på en gang, og du optimerer dine chancer for at finde, det du leder efter. Om du drømmer om et seriøst forhold eller blot at møde nye mennesker og skabe relationer, så er der med garanti en side til dig.

Vær åben og tag initiativ

Når du skal skabe nye relationer, er det vigtigt, at du ikke er bange for at gå på opdagelse. Du skal prøve nogle ting af, som du ikke har prøvet før og derved komme ud af din comfort zone. Det vil altså sige, at du skal turde at bevæge dig ud i det uvisse. For eksempel kunne du forsøge dig med at gå efter en type, som du ikke normalt ville opsøge. Billeder kan nemlig snyde, og det kunne være, du opdagede, at du faktisk er mere kompatibel med en helt anden slags menneske, end du regnede med. Så husk ikke at være alt for fordomsfuld, når det kommer til det ydre. Her er nøgleordene i særdeleshed også: “initiativ” og “opsøge”. Grunden til det er, at det er en god idé at være den, der tager styringen. Vær proaktiv frem for at vente på de rette dates kommer til dig, så sender du dermed også et signal om, at du er engageret og åbensindet.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.