Annonce
Erhverv

Only om ny butik: Fantastisk, at vi kan gøre det i en by af Viborgs størrelse

butikschef Susan Lauritzen glæder sig over at have fået en af Danmarks største Only-butik i Viborg. Foto: Morten Pedersen
I juli åbnede Only en af landets største butikker i Viborg, og den har fået en flot start.

Viborg: Den nye store Only Butik i Sct. Mathias Gade er kommet flot fra start. Det fortæller butikschef Susan Lauritzen, der glæder sig over opbakningen lokalt.

- Vi har en af Danmarks største Only-butikker i Viborg nu, og det kan vi takke kunderne for. Samtidig har jeg et fantastisk team her, som formår at rådgive og favne bredt. Det er fantastisk, at vi kan gøre dette i en by af Viborgs størrelse, siger hun.

Den gamle butik, som i dag er en outlet-butik i Only-regi, og som ligger på den anden side af gaden, var på 130 kvadratmeter. Den nye er på 320 kvadratmeter. Hertil kommer 10 prøverum, hvor den gamle kun havde fire. Det kan mærkes, og kunderne er glade, fortæller Susan Lauritzen.

- Vi får enorm meget ros for den nye butik, og vi har også fået nye kunder, der ikke har været hos os før, men som er blevet trukket til af de nye rammer, siger hun.

Susan Lauritzen forklarer, at kunderne er piger i alle aldre, og det afspejles i personalet, der aldersmæssigt spænder fra 23 år til midt i 50'erne. Rådgivning og vejledning er nemlig vigtig for Only i Viborg.

- Vi giver en ærlig rådgivning, og det sætter vores kunder pris på, siger Susan Lauritzen.

Annonce

Vi får enorm meget ros for den nye butik, og vi har også fået nye kunder, der ikke har været hos os før, men som er blevet trukket til af de nye rammer

Ikke en konkurrent

Selvom der ligger en outlet-butik på den anden side af gaden, hvor du kan få Only-tøj til priser, der er mellem 30 til 50 procent lavere end i den store butik, så er outletten ikke i fare for at udkonkurrere den anden butik.

- De to butikker supplerer hinanden godt. Mange kunder kommer begge steder, og vi henviser også til hinanden på tværs af gaden. Det er kendte ansigter, som kunderne møder i begge butikker, og på en måde har vi fået én rigtig stor butik, fordelt i to lokaler, siger Susan Lauritzen.

Outlet-butikken sælger også sæsonvarer, og udover restpartier er der også tøj fra den store Only-butik på hylderne der. Det kan for eksempel være, hvis der kun er en enkel t-shirt i størrelse small tilbage. Så sendes den over på den anden side af gaden. Fordelen er, at det giver mere plads til nye varer i den store butik.

- Vi får cirka 10 nye produkter hver dag, så vi har stor glæde af de muligheder, som outlet-butikken giver, siger Susan Lauritzen.

De to forretninger er placeret lige over for hinanden, men det betyder ikke, at de to butikker er i konkurrence med hinanden. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce