Annonce
Kultur

Onsdagsgruppen mødtes til online banko

Sådan ser arbejdsbordet ud når man vælger at holde strikkemøde og garn banko online. Privatfoto

Bjerringbro: Ikke en gang corona-virus kan stoppe medlemmerne af Bjerringbro Strik - Onsdagsgruppen i at strikke og spille banko.

- Det gælder om at tænke kreativt og favne de elektroniske muligheder i disse nedlukningstider. Vi bør passe på os selv og hinanden og må nu ikke mødes i større grupper, men lysten til fællesskab og sammenhold er der jo stadig, fortæller Annie Hartvig, der er tovholder for Onsdags-gruppen, der normalt mødes for at strikke og spille banko.

Derfor holdt Onsdagsgruppen onsdag formiddag online garn-banko.

- Bankospillet foregik i vores egen Facebook-gruppe, og hvert medlem sad derhjemme med kaffe i kruset og brikkerne klar, fortæller hun.

Annie Hartvig havde i forvejen købt nogle strikke-relaterede gevinster og sendt bankopladerne ud elektronisk, og klokken 10 onsdag formiddag gik hun så live i gruppen.

- Der er en første gang for alt, og som man kan se på billedet, var det et amatør set up med mobilen sat ovenpå nogle strikkebøger. Men systemet fungerede heldigvis, som det skulle, og forplejningen var der også sørget for i form af kaffe, fortæller Annie Hartvig.

Det blev et par anderledes men meget underholdende timer i Onsdagsgruppen.

- Vi forventer, at regeringens nedlukning også er gældende i næste uge, så der må findes på nye tiltag, og her er der ideer nok på hylden, det kunne for eksempel være en strikkequiz, siger Annie Hartvig med et smil.

Det er Annie Hartvig, der er tovholder for Onsdagsgruppen, der elsker at mødes og strikke sammen. Arkivfoto: Christine Krüger Hansen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Viborg

Se kortet: Ugens bolighandler i Viborg

Annonce