Annonce
Viborg

Opdateret: Kampklædt politi og PET bevogter både Søren Pape Poulsen og Inger Støjberg

Flere politibiler og betjente har samlet sig i nærheden af Søren Pape Poulsens bolig ved Viborg Domkirke.

Midt- og Vestjyllands Politi tavs om maskinpistolbevæbnet politi ved Søren Pape Poulsens bolig ved Domkirken i Viborg.

Viborg: Kampklædte og svært bevæbnede betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi har siden tidligt på eftermiddagen søndag bevogtet justitsminister Søren Pape Poulsens bolig et stenkast fra Viborg Domkirke.

En opringning til Midt- og Vestjyllands Politi førte ikke til ret mange supplerende oplysninger, men nu (søndag klokken 18.30) meddeler ministeriet i en kortfattet pressemeddelelse:

"Politiet er til stede ved justitsminister Søren Pape Poulsens bolig, da sikkerheden omkring ministeren for tiden er blevet styrket."

Annonce
Også i Nytorvgyde er der politi tilstede.

Støjberg også under beskyttelse

Justitsministeren er ikke den eneste, som er omsluttet af ekstraordinær beskyttelse søndag. Også minister Inger Støjberg er bevogtet ved sit hjem i Hadsund.

Det oplyser PET i en pressemeddelelse søndag.

- PET kan oplyse, at PET og politiet er til stede ved justitsminister Søren Pape Poulsens bopæl og udlændinge- og integrationsminister Inger Støjbergs bopæl, da sikkerheden omkring de to ministre for tiden er styrket. På nuværende tidspunkt er der ikke yderligere kommentarer, lyder det i pressemeddelelsen.

Både politi, PET og ministerierne holder kortene tæt til kroppen,og det vides derfor endnu ikke, om det er en konkret trussel mod ministrene eller en mere generel sikkerhedsvurdering, der ligger til grund for den skærpede beskyttelse.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce