x
Annonce
Sport

Opdateret: VHK-spiller melder afbud til VM

Stine Bodholt misser VM for Danmark. Arkivfoto: Scanpix

Stine Bodholt har ikke mærket den fremgang, hun ønskede med sin knæskade, og derfor måtte hun melde afbud til VM-slutrunden i Tyskland.

Stine Bodholt har meddelt landstræner, Klavs Brun Jørgensen, at hun ikke er til rådighed under VM i Tyskland. Afbuddet er en konsekvens af den knæskade, der har holdt hende fra banen den seneste tid, og som fortsat volder problemer.

Stregen vil bruge december måned på at få styrket knæet, så hun i det nye år igen er klar til at tørne ud for klub og landsholdet.

Viborg HK's træner Allan Heine fortæller til folkebladet, at Stine Bodholt ikke ønsker at tale om situationen i dag, men han kan selv fortælle lidt mere om skadens omfang.

- Der har desværre ikke været den ønskede fremgang for Stine. Hun er end ikke tæt på at træde ind på banen i øjeblikket. Så i dialog med vores sundhedssektor har Stine valgt at få den behandling, den her skade kræver. Og så går der mindst tre-fire uger, før hun kan træne håndbold igen, siger træneren.

Derfor var det heller ikke aktuelt for Stine Bodholt at afvente situationen og træde ind på landsholdet på et senere tidspunkt i slutrunden, der for Danmarks vedkomne begynder den 2. december.

Tidligere var der ellers mere positive udmeldinger fra Viborg HK om at få Stine Bodholt klar.

- Vi har arbejdet med forskellige behandlinger og forsøgt alt. Vi oplevede en fin effekt i starten, men på det seneste har vi via vores test kunne se, at der ikke var nogen fremgang, siger Allan Heine, der ærgrer sig over at måtte se sin spiller melde afbud.

- Det har krævet en målrettet indsats at få Stine klar - uden det at lykkedes. Først sigtede vi efter, at hun kunne spille nogle af de sidste af årets kampe for Viborg HK og siden, at hun skulle blive klar til at være en stærk faktor på landsholdet. Det er en skam både for Viborg HK, landsholdet og Stine selv, at hun ikke bliver klar, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-direktør vil få det bedste ud af forfærdelig situation

Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Annonce