Annonce
Rundt om Viborg

Open air-festival bliver 'flyttet' et år frem

Vejrumbro Open Air har udviklet sig til en større, årlig begivenhed i den lille by. Men i år bliver festen som så meget andet ikke til noget... Arkivfoto: Morten Stricker

Vejrumbro: - Vi arbejder på at flytte det hele et år frem, og vi arbejder med en dato, der hedder 31. juli 2021.

Det siger Jeppe Hartz, én af arrangørerne af Vejrumbro Open Air, der i år skulle have været afviklet lørdag den 1. august. Men som så mange andre, større sommerarrangementer må aflyses på grund af coronakrisen.

Jeppe Hartz fortæller, at det selvfølgelig ærgrer ham og de øvrige bag friluftskoncertdagen, at den ikke kan gennemføres i år.

- Omvendt er jeg ikke dybt chokeret over det, sådan som tingene har udviklet sig, tilføjer han.

Jeppe Hartz og de øvrige arrangørerne har som nævnt allerede blikket rettet mod en dato næste år i stedet, og der arbejdes blandt andet med, om de musikere, der er hyret til årets festival, kan ombookes til den sidste dag i juli næste år. Det drejer sig om blandt andre Johnny Madsen, Die Herren og Hawkeye & Hoe.

Hvis det lykkedes stort set at overføre programmet, ser Jeppe Hartz også lyspunkter ved, at arrangementet skubbes et år frem.

- Så har vi god tid til at gøre nogle ting endnu bedre, mener han.

Vejrumbro Open Air, der år for år har vokset sig større, havde sidste år omkring 2000 betalende gæster til selve én-dagsfestivalen, men omtrent lige så mange var med til et gratis familie-arrangement aftenen forinden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Regionsballade. Varm luft til svar på medarbejdernes bekymringsbrev

Viborg FF

Så er hele truppen på plads - Tottenham-målmand spiller sæsonen færdig i Viborg

Annonce