Annonce
Viborg

Opera i det fri kommer igen til Viborg

Opera i det fri gæstede for første gang Viborg sidste år. Til august kommer opsætningen igen til Paradepladsen i Viborg. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Igen i år vil Opera i det fri komme forbi Viborg.

Viborg: Den Kongelige Opera fortsætter traditionen med at møde danskerne ude i sommerlandet og præsentere dem for nogle af opera-genrens absolutte højdepunkter.

For publikum rummer dette arrangement en mulighed for at komme helt tæt på nogle af Danmarks og verdens bedste sangere. For Den Kongelige Opera er det vigtigt at kunne vise, hvor stor spændvidden, virtuositeten og det høje internationale niveau er ved Opera i det fri-koncerterne.

I år præsenterer Opera i det fri fire solister ved koncerterne. Der er tale om sopranen Ann Petersen, mezzosopranen Hanne Fischer, tenoren Niels Jørgen Riis og bassen Kyungil Ko.

Programmet for koncerterne bliver afsløret sidst i juli, men det er sikkert, at det byder på kendte og elskede hits og skjulte perler. Det vil både blive lystigt og alvorligt, og der bliver sunget på både italiensk, tysk, østrigsk, fransk, amerikansk og dansk. Opera i det fri kan opleves på Paradepladsen i Viborg lørdag den 17. august.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce