Annonce
Kultur

Opera-stjerner giver koncert i Ørum

Susanne Elmark giver sammen med Charles Workman og Leif Greibe koncert i Ørum Kirke. Privatfoto
Annonce

Ørum: De internationale opera-stjerner Susanne Elmark og Charles Workman kommer til Ørum Kirke den 10. december kl. 19.30 for at holde intim-koncert. Udover at være to af de helt store stjerner på den internationale operascene, danner Susanne og Charles også par uden for scenen. Koncerten på tirsdag vil komme til at bestå af en perlerække af højtidens musik, herunder blandt andet uddrag fra Händels Messias, amerikanske christmas songs og kendte danske juleklassikere. Der er gratis adgang til koncerten, og dørene åbnes klokken 19.00.

Susanne Elmark er uddannet fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Siden da har hun haft en international karriere og sunget i de bedste opera- og koncerthuse over hele verden, og i 2017 modtog hun P2 Prisen for Bedste Koncertoplevelse. De senere år er Susanne Elmark begyndt at give masterclasses og coaching i blandt andet Bolshoi-operaen i Moskva, Rimsky-Korsakov Konservatoriet i Sankt Petersborg samt i Spanien og Tyskland. Charles Workman er en af de helt store tenorer, og har sunget alle de klassiske partier. Særligt har han specialiseret sig i Mozart og Händel samt de store franske komponister. Han stammer fra Arkansas, USA, og har taget sin operauddannelse på den verdensberømte Juilliard School i New York. Han har optrådt på alle de store operascener i Europa og er netop kommet til Danmark efter i november at have sunget titelpartiet i Mozarts opera Idomeneo på Teatro dell’opera i Rom.

Til koncerten i Ørum vil de blive akkompagneret af Leif Greibe. Han har siden 1992 været ansat på Det Kongelige Teater som operarepetitør. Han er ligeledes en af landets mest efterspurgte kammermusikere og er blandt andet medstifter af Danish Strings.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Skidt spil - men lærerig og brugbar træningskamp for Viborg HK

Annonce