Annonce
Sport

Optakt til pokalkamp: Bjerringbro-træner glæder sig til stor udfordring

Bjerringbro FHs Cheftræner, Jesper Bangshøi, fortæller, at han ser kampen som 'gratis' for BFH. Foto: Johnny Pedersen
Bjerringbro FHs cheftræner, Jesper Bangshøi, glæder sig til, at hans mandskab torsdag skal prøve sig af mod Skanderborg Håndbolds ligakvinder i pokalturneringen.

Håndbold: Allerede i starten af april afsluttede Bjerringbro FH forårssæsonen, da holdet tabte til Sønderjyske i en sand gyserkamp om at bibeholde oprykningsmulighederne. Det endte med stor skuffelse for Bjerringbro-kvinderne.

Nu - næsten to måneder senere - skal BFH så i kamp igen. Torsdag aften skal holdet nemlig afvikle sjette runde af pokalturneringen, når Skanderborg Håndbold fra landets bedste række kommer på besøg.

Jesper Bangshøi, som er cheftræner for Bjerringbro FH, fortæller, hvordan det har været for Bjerringbro-spillerne at skulle forberede sig så længe på en enkelt kamp, inden de for alvor kan gå på sommerferie:

Annonce

- Det er en mærkelig situation. Vi ville gerne have afviklet den tidligere, men det kunne ikke lade sig gøre. Så den er blevet rykket langt frem. Efter vores sidste kamp i divisionen gik vi på en lille ferie, og nu er vi så startet op igen.

Bjerringbro FHs Line Gyldenløve vender tilbage efter at have spillet beachvolley i perioden siden seneste BFH-kamp. Foto: Johnny Pedersen

- Vi har haft udfordringer med spillere, som enten har været til beach-håndbold eller landsholdssamlinger, så der har ikke været mange til træning. Men vi har holdt os i gang så meget som muligt, og trænet med nogle af vores U17-drenge. Det har været okay, men træningen har ikke været helt oppe at ringe. Det har været på nedsat blus, siger Jesper Bangshøi.

Udpeger Skanderborg til at være favoritter

De sidste par år har Bjerringbro-kvinderne ikke ligefrem haft det berømte lodtrækningsheld, som et pokaleventyr kræver for divisionsklubberne. Sidste år blev Viborg HK endestationen, da Bjerringbro FH tabte med 21 mål til lokalrivalerne i sjette runde. Også Team Esbjerg har været på menuen inden for de seneste par år.

Det glæder Jesper Bangshøi, at det er et på papiret lidt mere appetitligt Skanderborg-hold, som holder vagt ved døren til næste pokalrunde.

- Det er nok et af de hold fra ligaen, som vi har en lidt større chance for at spille op med. Det er lidt sjovere end de tophold, som vi har haft for vane at trække. Men der er stadig mange ting, som skal flaske sig. De er klare favoritter, fordi de har gjort sig i den bedste liga, siger Jesper Bangshøi.


Det er nok et af de hold fra ligaen, som vi har en lidt større chance for at spille op med. Det er lidt sjovere end de tophold, som vi har haft for vane at trække. Men der er stadig mange ting, som skal flaske sig. De er klare favoritter, fordi de har gjort sig i den bedste liga.

Jesper Bangshøi, cheftræner i BFH


- Vi skal bare ind og nyde kampen. Så må vi se, hvordan det udvikler sig. Det er ikke en kamp, hvor vi kigger alt for meget på vores modstandere. Vi kommer alligevel ikke til at vinde pokalturneringen, så det er en mere gratis kamp end vores divisionskampe. Motivationen skal nok være der alligevel, fordi min erfaring er, at man altid er ekstra klar, når man skal møde et hold, som er højere rangeret, siger Jesper Bangshøi.

Kampen spilles klokken 19 i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter. Det er i øvrigt første gang siden 2020, at Bjerringbro har mulighed for at invitere tilskuere ind til kampen.


Annonce
Sport For abonnenter

Karakterbog: Stærkt sammenhold sikrede storsejren

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Nu er over 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Storsejr sikret i Horsens: Viborg HK fortsætter sæsonen ubesejret

Sport For abonnenter

Kampen minut for minut: Viborg HK storsejrede i Horsens

Viborg

Varieret boligprojekt på vej i banebyen: Svanemærket er fællesnævneren for de mange forskellige boligtyper

Rundt om Viborg

12 nye boliger på vej i oplandsby: Fristen for at påvirke udformningen af midtby-projekt udløber snart

Debat

'Viborgs borgere og medarbejdere bliver ført bag lyset: Byrådet fejer nedskæringer ind under gulvtæppet'

Sport For abonnenter

De er kærester - men i aften skal de kæmpe mod hinanden: - Den der taber må gøre rent det næste stykke tid

Sport

Efter blot fem kampe på to år - Viborg FH indleder sæsonen med tidligere toptræner på bænken og store drømme for fremtiden

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Rundt om Viborg

Nu tager de sagen i egen hånd: Borgerforening vil selv finde manglende dagplejer

Danmark

Marias mor havde planlagt selvmord gennem flere år - Min verden gik fuldstændig i sort

Livsstil For abonnenter

Merete så et opslag på Instagram og tog springet ud i det ukendte: Sagde sit job op og solgte stort set alle sine ting

Bjerringbro For abonnenter

Radiser og salat på taget af lokal idrætshal - idéer er der nok af

Kultur

750.000 kroner til Viborgs nye, eksperimenterende teater: - Det er en bekræftelse på, at vi er på rette vej

Annonce