Annonce
Sport

Optakt til pokalkamp: Bjerringbro-træner glæder sig til stor udfordring

Bjerringbro FHs Cheftræner, Jesper Bangshøi, fortæller, at han ser kampen som 'gratis' for BFH. Foto: Johnny Pedersen
Bjerringbro FHs cheftræner, Jesper Bangshøi, glæder sig til, at hans mandskab torsdag skal prøve sig af mod Skanderborg Håndbolds ligakvinder i pokalturneringen.

Håndbold: Allerede i starten af april afsluttede Bjerringbro FH forårssæsonen, da holdet tabte til Sønderjyske i en sand gyserkamp om at bibeholde oprykningsmulighederne. Det endte med stor skuffelse for Bjerringbro-kvinderne.

Nu - næsten to måneder senere - skal BFH så i kamp igen. Torsdag aften skal holdet nemlig afvikle sjette runde af pokalturneringen, når Skanderborg Håndbold fra landets bedste række kommer på besøg.

Jesper Bangshøi, som er cheftræner for Bjerringbro FH, fortæller, hvordan det har været for Bjerringbro-spillerne at skulle forberede sig så længe på en enkelt kamp, inden de for alvor kan gå på sommerferie:

Annonce

- Det er en mærkelig situation. Vi ville gerne have afviklet den tidligere, men det kunne ikke lade sig gøre. Så den er blevet rykket langt frem. Efter vores sidste kamp i divisionen gik vi på en lille ferie, og nu er vi så startet op igen.

Bjerringbro FHs Line Gyldenløve vender tilbage efter at have spillet beachvolley i perioden siden seneste BFH-kamp. Foto: Johnny Pedersen

- Vi har haft udfordringer med spillere, som enten har været til beach-håndbold eller landsholdssamlinger, så der har ikke været mange til træning. Men vi har holdt os i gang så meget som muligt, og trænet med nogle af vores U17-drenge. Det har været okay, men træningen har ikke været helt oppe at ringe. Det har været på nedsat blus, siger Jesper Bangshøi.

Udpeger Skanderborg til at være favoritter

De sidste par år har Bjerringbro-kvinderne ikke ligefrem haft det berømte lodtrækningsheld, som et pokaleventyr kræver for divisionsklubberne. Sidste år blev Viborg HK endestationen, da Bjerringbro FH tabte med 21 mål til lokalrivalerne i sjette runde. Også Team Esbjerg har været på menuen inden for de seneste par år.

Det glæder Jesper Bangshøi, at det er et på papiret lidt mere appetitligt Skanderborg-hold, som holder vagt ved døren til næste pokalrunde.

- Det er nok et af de hold fra ligaen, som vi har en lidt større chance for at spille op med. Det er lidt sjovere end de tophold, som vi har haft for vane at trække. Men der er stadig mange ting, som skal flaske sig. De er klare favoritter, fordi de har gjort sig i den bedste liga, siger Jesper Bangshøi.


Det er nok et af de hold fra ligaen, som vi har en lidt større chance for at spille op med. Det er lidt sjovere end de tophold, som vi har haft for vane at trække. Men der er stadig mange ting, som skal flaske sig. De er klare favoritter, fordi de har gjort sig i den bedste liga.

Jesper Bangshøi, cheftræner i BFH


- Vi skal bare ind og nyde kampen. Så må vi se, hvordan det udvikler sig. Det er ikke en kamp, hvor vi kigger alt for meget på vores modstandere. Vi kommer alligevel ikke til at vinde pokalturneringen, så det er en mere gratis kamp end vores divisionskampe. Motivationen skal nok være der alligevel, fordi min erfaring er, at man altid er ekstra klar, når man skal møde et hold, som er højere rangeret, siger Jesper Bangshøi.

Kampen spilles klokken 19 i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter. Det er i øvrigt første gang siden 2020, at Bjerringbro har mulighed for at invitere tilskuere ind til kampen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vent med at smide mundbindet i skraldespanden: Det skal fortsat bruges på sygehuset og ved lægen

Annonce