Annonce
Rundt om Viborg

Optræk til en stærk efterårssæson i biffen

Formand Frank Johansen er tilfreds med forløbet af første halvår og regner med en lige så god efterårssæson i Karup Bio. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Karup Bio holder efter et godt halvår snart tre ugers sommerferie, men vender tilbage med en stribe film, der med stor sandsynlighed sælger billetter.

Karup: Den frivilligt drevne Karup Bio lægger an til den sidste film før den sædvanlige tre-ugers pause.

Det er endnu et afsnit i den tilsyneladende evigt populære "Far til fire"-saga. Denne gang er titlen "Far til fire i solen". Her er familien taget på ferie sydpå. Vel ankommet finder børnene på, at familien skal kæmpe mod en anden familie om titlen: "Årets Solfamilie."

Far nægter dog at være med. Han synes, at konkurrencen er fjollet og proklamerer: "Vi er gode nok, som vi er." Men det er kun lige, til, han ser, hvem der er patriark i den anden familie: Bjørn, som mobbede ham igennem hele deres skoletid.

Det, der var tænkt som en hyggelig dyst, bliver snart til en desperat kamp - for ære og oprejsning. Og kun ved børnenes kærlige og opfindsomme indgriben, bliver far til fire klogere og indser, at han og hans familie ikke behøver forstille sig. De er vitterligt gode nok - præcis som de er!

"Far til fire i solen" går indtil den 8. juli, hvorefter Karup Bio holder lukket i ugerne 28-30.

Annonce

"Lykke-Per" på vej

Første halvår har været godt, melder formand Frank Johansen, der dog ikke har gjort billetsalget nøjagtigt op. Den film, der har solgt flest hidtil i 2018, er John Mogensen-filmen "Så længe jeg lever", der med 601 solgte billetter lige sneg sig op på en 10. plads over alletiders mest sete i Karup Bio.

Andet halvår ligner også en succes med flere, store film på vej. 2. august kommer actionfilmen: "Mission: Impossible 6 - Fallout" med Tom Cruise i rollen som IMF-agenten Ethan Hunt. En film, der med sikkerhed trækker en del i biografen.

Ligeledes i august vises også en ny Bille August-film - "Lykke-Per" baseret på Henrik Pontoppidans berømte roman. Også denne film forventer Frank Johansen vil tiltrække et større publikum - og måske i nogen grad andre, end dem, der sværger til "Mission Impossible"-filmene.

Superheltefilm

Det er dog en helt tredje film, der mandag den 30. juli sparker gang i andet halvår i karup-biografen.

Det er "Ant-Man and the Wasp", en sciencefiction-film, der vises i 3D. "Ant-Man and the Wasp" er Marvels efterfølger til superheltefilmen "Ant-Man". Paul Rudd spiller igen Scott Lang, der iført sin Ant-Man-dragt kan kontrollere insekter og skrumpe til myrestørrelse. Hændelserne i "Captain America: Civil War" ligger til grund for filmens handling, hvor Lang skal balancere livet som superhelt og far.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Van(d)vittig situation: Tangeværket åbnede for nødslusen

Sport For abonnenter

Vild udvikling på halvandet år: Nu venter OL og attentat på legendarisk dansk rekord

Annonce